ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΕΚ: Δείγμα βάθους και θέλησης

Η διακοπή του πρωταθλήματος θα δώσει το δικαίωμα στη συντριπτική πλειοψηφία των τραυματιών να επαναδραστηριοποιηθούν

Η επιστροφή στις επιτυχίες για τους περσινούς δευτεραθλητές έγινε με εμφαντικό τρόπο μιας κι η τρίτη σερί αγωνιστική υποχρέωση ημέρα Παρασκευή, ήταν και η... φαρμακερή με την πεντάρα επί του Εθνικού Άχνας να ανεβάζει τους Λαρνακείς στους εννιά βαθμούς και την τρίτη θέση.

Το γεγονός ότι ομάδες όπως ο ΑΠΟΕΛ έχουν μέχρι και τρεις αγώνες να εκκρεμούν, δεν αποτυπώνουν με ρεαλιστικότητα τα βαθμολογικά δεδομένα ωστόσο με αντίστροφη λογική, νέα απώλεια για τους κιτρινοπράσινους θα τους άφηνε κάτω από την έκτη θέση.

Ιβάν Φιόλιτς και Κάρλες Πλάνας βρήκαν για πρώτη φορά το δρόμο προς τα αντίπαλα δίκτυα

Ιβάν Φιόλιτς και Κάρλες Πλάνας βρήκαν για πρώτη φορά το δρόμο προς τα αντίπαλα δίκτυα με τη φανέλα της ΑΕΚ, με τον πρώτο να κερδίζει όλο και περισσότερους πόντους στη συνείδηση του Ιμανόλ Ιδιακέθ αλλά και των φίλων της ΑΕΚ.

Ο Βάσκος τεχνικός ξέμεινε από εναλλακτικές λύσεις ξένων ποδοσφαιριστών καταλόγου άλφα προσεγγίζοντας τον αγώνα με τον Εθνικό Άχνας με κυπριακές λύσεις στον πάγκο, ωστόσο το τέλος της βραδιάς τον βρήκε να πανηγυρίζει.

Αν και χρειάστηκε να περάσει πάνω από ένας μήνας ώστε οι κιτρινοπράσινοι να καρπωθούν τρίποντο, αυτό εν τέλει ήρθε κάτω από δύσκολες συνθήκες καθώς απαιτήθηκε ανατροπή του σκορ απέναντι σε μιαν ομάδα η οποία εξελίσσεται ως η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος.

Η επιστροφή στην αγωνιστική δράση μετά από τη διακοπή λόγω εθνικών ομάδων, αναμένεται να δώσει το δικαίωμα στη συντριπτική πλειοψηφία των τραυματιών να επαναδραστηριοποιηθούν, ενισχύοντας το πλάνο του Ιμανόλ Ιδιακέθ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

X