ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΕΚ: Βάλσαμο οι επιστροφές ή ο Δεκέμβριος;

Ερωτηματικό ο τρόπος εξόδου από την αγωνιστική κρίση

Η επιστροφή του Ακοράν Ρέγιες στην ενεργό δράση και η συμπερίληψη του Ντάνιελ Μόισοφ στην αποστολή μετά από δύο μήνες, αύξησαν τις επιλογές του Ιμανόλ Ιδιακέθ αλλά δεν έφεραν το τρίποντο κόντρα στην ΕΝΠ. Ο Ισπανός ακραίος επιθετικός ήταν αρκετά δραστήριος στο σύντομο διάστημα στο οποίο αγωνίστηκε, ενώ ο συμπατριώτης του Ντάνιελ Μόισοφ έμεινε στον πάγκο βλέποντας από κοντά τις αμυντικές αδυναμίες.

Στην κερκίδα ή καλύτερα, εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού βρέθηκαν για άλλη μια αγωνιστική οι Χουάν Τρουγιόλς, Έκτορ Χέφελ και Κάρλες Πλάνας οι οποίοι σαφώς και μπορούν να θεωρηθούν βασικοί όταν είναι υγιείς. Για τον Φλοριάν Τολεμές θα χρειαστεί περισσότερο χρονικό διάστημα ωστόσο αυτό που προκύπτει είναι ότι σύντομα ο Βάσκος τεχνικός των κιτρινοπράσινων θα δει τη φαρέτρα του να γεμίζει για τα καλά.

Το ερώτημα που προκύπτει πλέον είναι αν το υφιστάμενο υλικό και ιδιαίτερα η αγωνιστική του κατάσταση, είναι σε θέση να οδηγήσει την ΑΕΚ έξω από την κρίση των τελευταίων αγώνων. Το αήττητο από μόνο του δεν λέει κάτι μιας και σε αυτό συμπεριλαμβάνονται πέντε ισοπαλίες έστω κι αν συμβιβασμός από συμβιβασμό διαφέρει.

Ο Άντερ Μουρίγιο οφείλει να ρίξει κλεφτές ματιές και στον χειμερινό προγραμματισμό μιας και ο μέσος όρος ηλικίας του ρόστερ μπορεί να έχει πέσει ωστόσο η καταπόνηση συγκεκριμένων μονάδων όπως για παράδειγμα ο Μιγκέλ Γκονζάλες, ίσως να είναι επιζήμια.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

X