ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΕΚ: Από αμφιβολίες άλλο τίποτα

Μέχρι την υστάτη θα κάνει υπομονή ο Ιμανόλ Ιδιακέθ

Ούτε η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω εθνικών ομάδων ήταν ικανή να βελτιώσει κατά πολύ την κατάσταση στο ιατρικό δελτίο των περσινών δευτεραθλητών καθώς ο Ιμανόλ Ιδιακέθ θα περιμένει τις τελευταίες προπονήσεις προκειμένου να ξεκαθαρίσει το τοπίο με συγκεκριμένες περιπτώσεις. Το γεγονός ότι οι Λαρνακείς αγωνίζονται Δευτέρα, τους δίνει λίγο μεγαλύτερο περιθώριο προκειμένου να δουν μονάδες όπως ο Ιβάν Τρισκόφσκι να ξεπερνούν τον τραυματισμό τους και να παίρνουν φανέλα βασικού, σενάριο για το οποίο διατηρεί πιθανότητες ο Έκτορ Χέφελ.

Ο Ολλανδός μέσος είναι ετοιμοπόλεμος ωστόσο ο συναγωνισμός πλέον στον άξονα είναι έντονος μετά τις εμφανίσεις των Ιβάν Φιόλιτς και Ματία Σπόλιαριτς, ενώ από τιμωρία μιας αγωνιστικής επιστρέφει και ο Νάτσο Κάσες. Από εκεί και πέρα, ο Ντάνιελ Μόισοφ αναμένεται να επανέλθει στην αποστολή μετά από δύο μήνες με σίγουρο απόντα τον Φλοριάν Τολεμές και εξαιρετικά αμφίβολο τον Ακοράν Ρέγιες.

Από εκεί και πέρα, σύνθετο πρόβλημα αποτελεί η διαφαινόμενη απουσία του Χουάν Τρουγιόλς ο οποίος έχει δείξει πολλάκις ότι μπορεί να ανταποκριθεί σε όποιον ρόλο κι αν του ανατεθεί και ενώ φέτος φαίνεται να μονιμοποιείται στην τριάδα στα μετόπισθεν. Λύση μπροστά από τον Τόνιο Ραμίρες είναι σε θέση να προσφέρει ο Σιμρανίτ Τάντι ο οποίος είναι έτοιμος να ξεπροβάλει γι' άλλη μια φορά από την εξωτερική και να αρπάξει την ευκαιρία που του δίνεται λόγω λειψανδρίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

X