ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΕΚ: Αναφωνεί «επιτέλους»

Γεμίζει η φαρέτρα του Ιμανόλ Ιδιακέθ

Η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω εθνικών ομάδων αποτέλεσε μιαν πρώτης τάξεως ευκαιρία για μείωση των εγγραφών στο ιατρικό δελτίο των περσινών δευτεραθλητών ωστόσο το ταξίδι στη Λεμεσό έγινε ξανά με απουσίες. Μάλιστα κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης ο Ιμανόλ Ιδιακέθ πραγματοποίησε μιαν αναγκαστική αλλαγή αποσύροντας τον Κάρλες Πλάνας, ενώ ο Φακούντο Γκαρσία ολοκλήρωσε το ντέρμπι με μικροενοχλήσεις.

Στρέφοντας την ακίδα στον αγώνα της Παρασκευής με την ΕΝΠ, ο Βάσκος τεχνικός αναμένει ότι θα… ανασάνει, βλέποντας τη φαρέτρα του να γεμίζει με τουλάχιστον άλλα τέσσερα βέλη. Συγκεκριμένα Ντάνιελ Μόισοφ και Έκτορ Χέφελ θα βρεθούν στην αποστολή μιας και ακολουθούν το κανονικό πρόγραμμα εκγύμανσης από τα τέλη της περασμένης εβδομάδας, ενώ Ιβάν Τρισκόφσκι και Χουάν Τρουγιόλς βρίσκονται και αυτοί σε πορεία επανόδου.

Περισσότερος χρόνος θα χρειαστεί τόσο για τον Φλοριάν Τολεμές, όσο και για τον Ακοράν Ρέγιες μιας και ο πρώτος αντιμετωπίζει ένα ιδιαίτερο πρόβλημα, ενώ για τον δεύτερο θα πρέπει να μηδενιστούν οι πιθανότητες για νέα υποτροπή. Αν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο, τότε οι επιλογές των κιτρινοπράσινων θα αυξηθούν με τον Ιμανόλ Ιδιακέθ να έχει και περισσότερα περιθώρια ευελιξίας με τις επιλογές που θα έχει στον πάγκο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

X