ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Μπεν Σιμόν για Ανόρθωση: «Είναι ΤΟ ντέρμπι για εμάς»

Δηλώσεις από τον προπονητή της ΑΕΚ

Δηλώσεις ενόψει Ανόρθωσης παραχώρησε ο Ραν Μπεν Σιμόν.

Αναλυτικά:

Για τη σειρά των ντέρμπι: «Δεν είναι σειρά ντέρμπι, είναι ΤΟ ντέρμπι για εμάς. Είναι ένας πολύ σημαντικός αγώνας από πολλές απόψεις και προετοιμαζόμαστε γι αυτόν. Ξέρουμε ότι θα είναι διαφορετικό παιχνίδι από το προηγούμενο, αλλά θα είμαστε έτοιμοι».

«Το πιο σημαντικό είναι να καταλάβουμε τι παιχνίδι θα είναι η αρένα, γιατί θα υπάρχει καλή ατμόσφαιρα. Είμαστε ζωντανοί, ζούμε γι αυτές τις στιγμές. Τώρα είμαστε στη διαδικασία δημιουργίας ταυτότητας της ομάδας και δεν πιστεύω ότι υπάρχει καλύτερο μέρος για να δείξουμε πόσο δυνατοί είμαστε».

Για τον κόσμο και τα αγωνιστικά: «Είναι απίστευτο από τους οπαδούς μας. Πρώτα από όλα νιώθουμε την ενέργεια. Είμαι σίγουρος πως όπως μας είδαν με την ΑΕΛ, θα επιστρέψουν μαζικά. Τους χρειαζόμαστε μαζί μας, είναι η πηγή της ενέργειάς μας. Πρέπει να τους δούμε όλους μαζί να μας υποστηρίζουν, είναι πολύ σημαντικό. Ξέρω ότι κάθε εβδομάδα μιλάμε για τους οπαδούς, αλλά πρέπει να καταλάβουν ότι μέσα στα αποδυτήρια μιλάμε για αυτό, ότι η υποστήριξη είναι εξαιρετικά σημαντική. Για τα αγωνιστικά, ο Καπτούμ έχει ένα μικρό τραυματισμό. Όλη η υπόλοιπη ομάδα είναι έτοιμη για τη μεγάλη πρόκληση».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση