ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Η μπάλα πέρασε εξ ολοκλήρου τη γραμμή, ευτυχώς που υπάρχει το VAR»

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι», με τη Στέλλα Σωκράτους, μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου.

Αναλυτικά:

Πως βρίσκει την ΑΕΚ το αποτέλεσμα με το ΑΠΟΕΛ: «Από τη μια ικανοποίηση για την προσπάθεια γιατί παλέψαμε μέχρι τέλους και θα μπορούσαμε με τις ευκαιρίες στο φινάλε να πάρουμε η νίκη. Από την άλλη αναγνωρίζουμε τις δυσκολίες του αγώνα και το πως διαμορφώθηκε, αλλά και τον τρόπο που δεχθήκαμε τα δυο γκολ, κάτι που δείχνει και το χαρακτήρα που έχει αυτή η ομάδα».

«Νομίζω δεν είναι το πλέον εύκολο να αρχίζει ένα παιχνίδι με τις ιδιαιτερότητες που είχε το χθεσινό, να ξεκινάς με αυτογκόλ, σε ένα πρώτο ημίχρονο που δεν μας βγήκε τόσο το παιχνίδι, στο δεύτερο κινδυνέψαμε με δεύτερο γκολ, όμως από ένα σημείο και μετά ισοφαρίσαμε. Κόντρα στη ροή δεχθήκαμε το γκολ, αλλά η ομάδα επέστρεψε και πάλι. Επίσης βοήθησαν παίκτες που ήρθαν από τον πάγκο. Τονίσαμε πολλές φορές ότι πιστεύουμε στο ρόστερ και ότι διαθέτουμε βάθος. Αυτό ίσως να είναι και η μεγαλύτερη διαφορά σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια».

«Ήταν παιχνίδι λεπτών ισορροπιών, αλλά μετά το 1-1 και παρά το γκολ που δεχθήκαμε κόντρα στη ροή, δείξαμε πως θα μπορούσαμε να κερδίσουμε. Κρατάμε την προσπάθεια και τον χαρακτήρα που έδειξε η ομάδα».

Για το ότι στο δεύτερο μέρος η ΑΕΚ πήγε καλύτερα: «Στο πρώτο μέρος είχαμε την κατοχή, αλλά ουσιαστικά είχαν κλείσει πάρα πολύ σωστά όλους τους χώρους. Στο δεύτερο μέρος όσο πέρναγε η ώρα δείχναμε περισσότερη επιθετικότητα. Βοήθησαν οι παίκτες που μπήκαν από τον πάγκο».

Για τη διαφορά των έξι βαθμών: «Πρέπει να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό να πάρουμε τις νίκες στα παιχνίδια που απομένουν για να σβήσουμε τη διαφορά. Πιστεύουμε πως εδώ που φτάσαμε μπορούμε να το διεκδικήσουμε μέχρι τέλους.

Από τη στιγμή που κάναμε την αντεπίθεση από τότε που ήμασταν στην ογδόη θέση, εξυπακούεται πως πρέπει να κάνουμε λιγότερα λάθη από τους αντιλάλους μας. Είναι όλα τα παιχνίδια σημαντικά».

Για τις φωνές από πλευράς ΑΠΟΕΛ για το γκολ του Σάντσες: «Για μας η συγκεκριμένη φάση είναι ξεκάθαρη. Όταν έκανε την κεφαλιά ο Σάντσες η μπάλα πέρασε ολόκληρη τη γραμμή. Ευτυχώς που υπάρχει το VAR γιατί αν δεν γινόταν παρέμβαση και δεν μετρούσε το γκολ θα μιλούσαμε για ξεκάθαρη αλλοίωση του αποτελέσματος. Νομίζω όσοι είδαν το παιχνίδι έχουν την ίδια άποψη με εμάς».

Αν υπάρχουν παράπονα από τη διαιτησία: «Όχι δεν υπήρχε κάτι».

Αγωνιστικά νέα: «Μυικό τραυματισμό αντιμετωπίζει ο Γκάμα και νομίζω είναι εξαιρετικά δύσκολο να προλάβει το ντέρμπι με Απόλλωνα. Με βάση την ενημέρωση που λάβαμε δεν προέκυψε κάποιο άλλο πρόβλημα. Κάρτες συμπλήρωσε ο προπονητής μας και θα χάσει ένα από τα επόμενα δυο».

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

Αμάν!!! Μπαμ!!!

Αμάν!!! Μπαμ!!!

Ο πρώτος κρότος του καλοκαιριού ακούστηκε στη Λάρνακα.. που φωνάζει για πρωτάθλημα
Χρήστος Ζαβός
 |  ΑΕΚ