Σοβαρό θέμα προκύπτει στο στρατόπεδο της ΑΕΚ με τον Νάλι, ενόψει της αναμέτρησης κόντρα στην ΑΕΛ (22/12, 19:00).
Ο Γάλλος αριστερός μπακ φέρεται να υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα και εκ τούτου ο τεχνικός της ομάδας, Ιμανόλ Ιδιάκεθ, αποφάσισε να μην τον συμπεριλάβει στην αποστολή για την αποψινή μάχη.
Το παράπτωμα του διαμορφώνει νέα δεδομένα στη λίστα απουσιών, καθώς υπενθυμίζεται πως ήδη εκτός από τη σημερινή αναμέτρηση είναι οι Ροντέν, Σουάρεθ αλλά και οι Τσακόν και Κομάρ που δεν υπολογίζονται για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Το θέμα παρακολουθείται στενά από τη διοίκηση και σε συνεργασία με το τεχνικό επιτελείο αναμένεται μια επίσημη τοποθέτηση, πιθανότατα στο πλαίσιο του αποψινού αγώνα στη Λεμεσό.

























