
Η ΑΕΚ ενημερώνει για την προετοιμασία της ομάδας, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Ολλανδία.
Αναλυτικά:
Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας ενημερώνει για όλες τις λεπτομέρειες που αφορούν την προετοιμασία της νέας αγωνιστικής περιόδου (2025/26).
Οι ποδοσφαιριστές θα επιστρέψουν στις υποχρεώσεις τους στις 11 Ιουνίου. Τα ιατρικά και εργομετρικά τεστ θα γίνουν το διήμερο 12-13 Ιουνίου και οι προπονήσεις θα αρχίσουν την Παρασκευή 13 Ιουνίου στο Αθλητικό Κέντρο Ακαδημιών ΑΕΚ Λάρνακας Νικόλας Θεοδότου.
Από τις 21 Ιουνίου μέχρι τις 4 Ιουλίου η ομάδα μας θα μεταβεί στην Ολλανδία και στην πόλη του Tegelen, όπου και θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, ενώ θα διαμένει στο ξενοδοχείο «Biderberg Chateau Holtmuhle».
Κατά την διάρκεια της παρουσίας της στην Oλλανδία η ομάδα μας θα δώσει τέσσερα φιλικά παιχνίδια. Για τους αντίπαλους, τις ημερομηνίες και ώρες των φιλικών αγώνων στην Ολλανδία θα υπάρξει ενημέρωση σε μεταγενέστερο στάδιο.