ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πρόεδρος Σαμπντόρια: «Πώς θα πω εγώ στον Γκαμπιαντίνι να μπει τον Μάιο να παίξει;»

Αντίθετος στη συνέχιση του πρωταθλήματος

Ο Μάσιμο Φερέρο εξέφρασε την αντίθεσή του στο να συνεχιστεί το ιταλικό πρωτάθλημα και έφερε ως παράδειγμα τον Μανόλο Γκαμπιαντίνι της ομάδας του που προσβλήθηκε από τον ιό.

«Στην αρχή, κανείς δεν έδωσε μεγάλο βάρος σε αυτόν τον αόρατο εχθρό. Πρέπει να μένουμε όλοι στα σπίτια μας, να σεβόμαστε τους κανόνες, μαθαίνουμε καθημερινά δυσάρεστα νέα και ο κόσμος είναι τρομοκρατημένος. Θα ήταν χρήσιμο να καταλάβουμε πως έχει έρθει η ώρα να κάνουμε βαθιές μεταρρυθμίσεις και να αλλάξουμε την Ιταλία»
, είπε αρχικά.

«Αυτό το δράμα πρέπει να χτίσει ξανά τις ζωές μας από την αρχή. Οι 20 ομάδες της Serie A καλούνται να πάρουν αποφάσεις, αλλά αντί να ξοδεύουν ώρες για να προσπαθήσουν να βγάλουν το φίδι από την τρύπα θα ήταν καλύτερο να βρουν μια κοινή στρατηγική. Αλλά αντί να συμβεί αυτό, άλλοι λένε θέλουν να παίξουν το πρωτάθλημα, άλλοι ότι δεν θέλου να υποβιβαστούν. Υπάρχει κουβέντα για να πάιξουμε ποδόσφαιρο. Το καταλαβαίνετε αυτό; Σκεφτείτε τον Γκαμπιαντίνι που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και πρόσφατα ιάθηκε να πρέπει εγώ να του πω τον Μάιο να γύρισει να παίξει. Δεν είναι μηχανή για να την κλείσεις και μετά να την ανοίξεις. Που θα είναι το μυαλό του; Ποιος θα πάει στο γήπεδο; Ο κόσμος; Και πώς, με μάσκες;», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Σέριε Α: Τελευταία Ενημέρωση

X