ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
10° Λευκωσία,
02 Δεκεμβρίου, 2021
sport fm - listen live

Ζλάταν: «Αν δεν γινόμουν ποδοσφαιριστής, θα ήμουν κακοποιός»

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς έκλεισε τα 40 πριν από λίγες ημέρες και αποφάσισε να μιλήσει για τη ζωή του.

Μπορεί να έγινε 40 χρονών, αλλά ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς δεν δείχνει να… μασάει στο γήπεδο. Μιλώντας στο κανάλι της Μίλαν, ο Σουηδός αποκάλυψε άγνωστα πράγματα για τη ζωή του και ανέφερε πως αν δεν γινόταν ποδοσφαιριστής, θα γινόταν κοινός κακοποιός του δρόμου.

«Υπάρχει πολύ από το γκέτο μέσα μου. Νομίζω ότι το γκέτο είναι κάτι που με χαρακτηρίζει ακόμα σαν άνθρωπο. Δεν είναι ότι βγαίνω έξω και περπατάω νομίζοντας ότι είμαι κουλ. Είμαι όπως είμαι επειδή μεγάλωσα σε αυτές τις περιοχές και για μένα ήταν ένας παράδεισος. Όπως λέω, 'μπορείς να βγάλεις ένα αγόρι από το γκέτο αλλά δεν μπορείς να βγάλεις το γκέτο από ένα αγόρι'. Μερικές φορές είναι εμφανές ότι συμπεριφέρομαι σαν κάποιος από αυτές τις περιοχές, αλλά αυτός είμαι», ανέφερε αρχικά και συνέχισε:


«Σήμερα είμαι ο πιο ήσυχος Ζλάταν που υπήρξε ποτέ. Κάθε μια στο τόσο όμως, είμαι για λίγο ο παλιός Ζλάταν. Είμαι πιο έμπειρος από ποτέ και για αυτό συμπεριφέρομαι διαφορετικά, τόσο μέσα στο χορτάρι. όσο και εκτός. Δεν χρειάζεται πια να είμαι βιαστικός και να κάνω σαν τρελός πλέον».

Ενώ παραδέχτηκε πως αν δεν είχε ακολουθήσει το δρόμο του ποδοσφαίρου θα είχε γίνει… κακοποιός!

«Πιθανότατα να ήμουν ένας κοινός κακοποιός στο δρόμο αν δεν ήμουν ποδοσφαιριστής. Έχω πάρει τηλέφωνο πολλούς παλιούς μου φίλους και δεν έχω λάβει απάντηση. Δεν ξέρω καν αν ζουν πλέον».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΜΙΛΑΝ: Τελευταία Ενημέρωση