
Η Μίλαν με κάθε επισήμοτητα άλλαξε «εποχή». Την 1η Ιουνίου ανακοινώθηκε το deal με την RedBird Capital Partners, για την εξαγορά των Ροσονέρι.
Πλέον η διαδικασία ολοκληρώθηκε και η αμερικανική εταιρεία απέκτησε το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών του κλαμπ. Η απερχόμενη ιδιοκτήτρια εταιρεία, Elliott Advisors UK Limited, διατήρησε ένα μικρό κομμάτι μετοχών και οι άνθρωποί της παραμένουν σε ορισμένα πόστα στο διοικητικό συμβούλιο του κλαμπ.
H συμφωνία για την εξαγορά της Μίλαν έκλεισε στα 1,2 δισεκατομμύρια ευρώ και ανάμεσα στους μετόχους θα είναι ο «βασιλιάς» του NBA, Λεμπρόν Tζέιμς και ο Καναδός σταρ της ραπ, Ντρέικ. Θυμίζουμε πως η RedBird Capital Partners κατέχει το 11% της ιδιοκτήτριας εταιρείας της Λίβερπουλ, Fenway Sports Group.
gazzetta.gr
RedBird Capital Partners completes acquisition of AC Milan https://t.co/34kE6CVVnW
— AC Milan (@acmilan) August 31, 2022
RedBird Capital Partners completa l'acquisizione di AC Milan https://t.co/57FALTJvfa#SempreMilan pic.twitter.com/YTo6X5CvDq