ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απόλυτο αφεντικό ο Ράνγκνικ στην Μίλαν

Αποχωρεί ο Μαλντίνι

Διπλό ρόλο θα έχει στην Μίλαν ο Ραλφ Ράνγκνικ, ο οποίος θα είναι προπονητής, αλλά και τεχνικός διευθυντής, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει η θέση του Πάολο Μαλντίνι.

Η απόφαση είναι ειλημμένη: Η Μίλαν θα αφεθεί απολύτως στα χέρια του Ραλφ Ράνγκνικ, ο οποίος δεν θα είναι απλώς ο διάδοχος του Στέφανο Πιόλι στην τεχνική ηγεσία των Ροσονέρι, αλλά θα είναι και τεχνικός διευθυντής, κάτι που δεν έχει γίνει ποτέ στο ιταλικό ποδόσφαιρο.

Η συμφωνία με τον Γερμανό είναι δεδομένη και ο άλλοτε προπονητής της Λειψίας, μεταξύ άλλων, θα αναλάβει εξ' ολοκλήρου και την επιλογή των ποδοσφαιριστών, περιορίζοντας σημαντικά τον ρόλο του Πάολο Μαλντίνι, ο οποίος ενδέχεται να σκεφτεί την αποχώρηση από τον σύλλογο της ζωής του, αφού δεν θέλει έναν ρόλο κομπάρσου.

Η σχέση των δύο ανδρών, άλλωστε, δεν ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις, αφού πριν από δύο μήνες ο Μαλντίνι είπε δημοσίως στον Ράνγκνικ ότι πρέπει να μάθει να σέβεται έναν σύλλογο με την ιστορία της Μίλαν, εξαιτίας των απαιτήσεων του Γερμανού, οι οποίες όμως μάλλον εισακούονται τελικά.

Πηγή: gazzetta.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΜΙΛΑΝ: Τελευταία Ενημέρωση

X