ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ζει ένα όνειρο ο Λαπαντούλα

Ο Ιταλός στράικερ της Μίλαν, ζει το παραμύθι του καθώς μέσα σε τρία χρόνια από την ανυποληψία της σλοβενικής Λίγκας και της τρίτης κατηγορίας της Ιταλίας, βρίσκεται στην προεπιλογή του Βεντούρα για της Εθνική Ιταλίας.

Ούτε στον ύπνο του δεν το ονειρεύονταν το 2013, όταν και αγωνίζονταν για την άσημη Γκόριτσα στο πρωτάθλημα της Σλοβενίας.Το 2014 ο Τζιανλούκα Λαπαντούλα πήρε μεταγραφή για την επίσης άσημη Τεράμο της Lega Pro (τρίτη κατηγορία του ιταλικού πρωταθλήματος). Εκεί πετυχαίνοντας συνολικά 24 γκολ και μοιράζοντας 9 ασίστ σε 41 παιχνίδια για όλες τις διοργανώσεις , κέρδισε την... προαγωγή του.

Πέρσι ήταν από τους κύριους λόγους που η Πεσκάρα ανέβηκε από της Serie B στην κορυφαία επαγγελματική κατηγορία του ιταλικού ποδοσφαίρου, με 27 γκολ και 11 ασίστ σε 40 ματς πρωταθλήματος. Δεν ήθελε και πολύ να... γυαλίσει σε κάποιον από τους "μεγάλους".

Η Μίλαν προλαβαίνοντας τον ανταγωνισμό τον απέκτησε για 9 εκατ. ευρώ και σιγά σιγά τον εντάσσει στην ομάδα, με τον 26χρονο ήδη μετράει 6 συμμετοχές , ένα γκολ και μια ασίστ στην Serie A.

Τα καλά νέα δεν σταματούν εδώ όμως για τον Λαπαντούλα, που είδε για πρώτη φορά στην καριέρα του, το όνομα του να συμπεριλαμβάνεται στις κλήσεις του κόουτς Βεντούρα μαζί με αυτά των Ντοναρούμα, Ντε Σίλιο, Αντονέλι, Ρομανιόλι και Μποναβεντούρα.

ΜΙΛΑΝ: Τελευταία Ενημέρωση