ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στην Γιουβέντους συζητούν για τον Καρέρα!

Κι όμως στην Ιταλία συζητούν για τον προπονητή της ΑΕΚ αναφορικά με την διαδοχή του Μαουρίσιο Σάρι

Ο Μάσιμο Καρέρα ήρθε με πολλά ερωτηματικά γύρω από το όνομά του στην ΑΕΚ. Βρισκόταν εκτός πάγκων για έναν χρόνο, ενώ η μόνη αποκλειστικά δική του δουλειά ήταν στην Σπάρτακ Μόσχας ως τώρα. Πλέον όμως έχει δώσει απαντήσεις.

Δίχως αμφιβολία, η Ένωση δεν εντυπωσιάζει με την εικόνα της. Το γεγονός, όμως, ότι έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα σύνολο με συμπαγής άμυνα που ξέρει τι θέλει στο γήπεδο και μαθαίνει να παίρνει νίκες και να παίζει ως ομάδα πάνω απ’όλα είναι αν μη τι άλλο κάτι ώστε να πάρει τα εύσημα. Ο Καρέρα θέλει μέσω της ΑΕΚ να αναδειχθεί και να κυνηγήσει έναν πάγκο σε μεγάλο σύλλογο της Ευρώπης.

Μάλιστα, στην Ιταλία έχει αρχίσει να ακούγεται το όνομά του. Σε φόρουμ οπαδών της Γιουβέντους, συζητείται η διάδοχη κατάσταση μετά την αποχώρηση του Μαουρίτσιο Σάρι που δεν κάνει… γκελ στους φίλους της Βέκια Σινιόρα. Όπως αναφέρει ένας φίλος των Μπιανκονέρι, o Μάσιμο Καρέρα που έχει υπάρξει παίκτης στην ομάδα του Τορίνο θα ήταν μια πολύ καλή λύση, αλλά ένας άλλος οπαδός της ομάδας ανέφερε πως έχει συμβόλαιο με την ΑΕΚ.

www.enwsi.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X