ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Πογκμπά:«Σκέφτηκα να παρατήσω το ποδόσφαιρο»

Ο Πολ Πογκμπά μίλησε δημόσια για την υπόθεση εκβιασμού στην οποία υπήρξε θύμα, λέγοντας ότι σκέφτηκε ακόμα και να εγκαταλείψει το ποδόσφαιρο.

Τη σκέψη ότι τα λεφτά και η φήμη που έχει αποκτήσει μέσα από το ποδόσφαιρο είναι κατάρα είχε κάνει στο παρελθόν ο Πολ Πογκμπά, ο οποίος είχε πέσει θύμα εκβιασμού με φερόμενο ως ενός εκ των δραστών τον ίδιο του τον αδελφό.

Τον Αύγουστο του 2022, ο σούπερ σταρ της Γιουβέντους βρέθηκε εγκλωβισμένος για μία νύχτα σε διαμέρισμα στο Σεν-ε-Μαρν της Γαλλίας από οπλισμένους κουκουλοφόρους, σε συνέχεια ενός βίντεο που δημοσίευσε ο αδελφός του, Ματίας, στο οποίο ανέφερε ότι «έρχονται μεγάλες αποκαλύψεις» για τον Πολ.

Οι απαγωγείς ζήτησαν 13 εκατ. από τον μέσο των «μπιανκονέρι», προκειμένου αυτός να εξασφαλίσει την ελευθερία και την ασφάλειά του.

Για αυτήν ακριβώς την ιστορία, αλλά και για τα συναισθήματα που του γέννησε, μίλησε ο 30χρονος στο Al-Jazzera.

«Τα λεφτά αλλάζουν τους ανθρώπους. Μπορούν να χωρίσουν μία οικογένεια. Μπορούν να δημιουργήσουν πολέμους», δήλωσε χαρακτηριστικά. «Μερικές φορές ήμουν μόνος και έλεγα στον εαυτό μου: 'Δεν θέλω πια να έχω λεφτά. Δεν θέλω να παίξω άλλο. Θέλω απλά να είμαι με κανονικούς ανθρώπους, που να με αγαπούν για αυτό που είμαι, όχι για τη φήμη ή τα χρήματα'», πρόσθεσε.

Πηγή: sport-fm.gr

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Τελευταία Ενημέρωση