
Στα… ραντάρ της Γιουβέντους ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης. Την περίπτωση του Έλληνα στόπερ της Βόλφσμπουργκ εξετάζουν οι «μπιανκονέρι», όπως αναφέρεται στην «Gazzetta dello Sport».
Ο 21χρονος άλλοτε παίκτης του ΠΑΟΚ αρέσει στους ανθρώπους της ιταλικής ομάδας και στο δημοσίευμα επισημαίνεται ότι γενικός διευθυντής της ομάδας, Νταμιέν Κομόλι, τον έχει στη λίστα του.
Η πρόοδος του διεθνή άσου δεν έχει μείνει απαρατήρητη, με τις 38 συμμετοχές (με τρία γκολ) που έκανε με τους «λύκους» στην παρθενική του σεζόν. Η Γιουβέντους, στην οποία εδώ και λίγο καιρό βρίσκεται ο Φρανσουά Μοντεστό, που ασφαλώς ξέρει πολύ καλά την περίπτωση του Κουλιεράκη, δεν είναι το μοναδικό μεγάλο κλαμπ που τσεκάρει την περίπτωση του Έλληνα άσου, με τη Λίβερπουλ να είναι ένα από αυτά που έχουν εξετάσει το ενδεχόμενο να κινηθούν για την απόκτησή του.
Πηγή: sport-fm.gr