ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Νέντβεντ για Πογκμπά: «Υπολόγιζε να είναι έτοιμος για το Μουντιάλ»

Ο Τσέχος αναφέρθηκε στον τραυματισμό του Γάλλου μέσου

Απόφαση του Πολ Πογκμπά ήταν το να μην χειρουργηθεί, όπως αποκάλυψε ο αντιπρόεδρος της Γιουβέντους, Πάβελ Νέντβεντ στην «Sport Mediaset».

Ο Τσέχος ανέφερε πως ο Γάλλος επέλεξε να ακολουθήσει μια συντηρητική θεραπεία και να μην περάσει την πόρτα του χειρουργείου, την οποία όμως τελικά δεν μπόρεσε να αποφύγει.

Όλο αυτό καθυστέρησε την ανάρρωση του και ενώ αρχικά η επιστροφή του στα γήπεδα προοριζόταν για πριν το Μουντιάλ, ώστε να μπορέσει να μπει στα πλάνα του Ντιντιέ Ντεσάν, ακόμη δεν είναι έτοιμος και το πιθανότερο είναι να αγωνιστεί ξανά αρχές του 2023.

«Δεν μπορείς να αναγκάσεις έναν παίκτη να χειρουργηθεί ακόμη κι αν είναι υπάλληλός σου και τον πληρώνεις. Επέλεξε να κάνει μία συντηρητική θεραπεία, αλλά δεν πήγε καλά, μετά επέλεξε τον δρόμο του χειρουργείου, όμως κι εκείνος επίσης δεν πήγε τόσο καλά», ανέφερε. «Αυτή την περίοδο ελπίζαμε να τον έχουμε, αυτό ήλπιζε κι εκείνος. Υπολόγιζε να είχε επιστρέψει στις 5 Νοεμβρίου και να πάει στο Μουντιάλ. Η επιλογή του να μην πάει τελικά ίσως ήταν λίγο καθυστερημένη, αλλά ήταν ενός μεγάλου ανθρώπου και παίκτη», κατέληξε ο Νέντβεντ.

 

Πηγή: sportfm.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Τελευταία Ενημέρωση