ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Γιουβέντους: Με παρέμβαση δικαστηρίου ελπίζει για τους 15 βαθμούς

Αισιοδοξία για επιστροφή των 15 βαθμών στη Γιουβέντους!

To Διοικητικό Δικαστήριο της Ρώμης έκανε παρέμβαση για την υπόθεση plusvalenza και πλέον η πλευρά της Γιουβέντους αισιοδοξεί για την επιστροφή των 15 βαθμών που της αφαιρέθηκαν.

Στο προσκήνιο επιστρέφει η υπόθεση plusvalenza. Σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ υπάρχει παρέμβαση από το Διοικητικό Δικαστήριο της Ρώμης (Tar del Lazio) και πλέον η πλευρά της Γιουβέντους διαρρέει μια αισιοδοξία για την επιστροφή των 15 βαθμών που της αφαιρέθηκαν .

Οι Μπιανκονέρι ζητούν την «κάρτα 10940», ένα έγγραφο, της Εποπτικής Αρχής της ιταλικής ποδοσφαιρικής Oμοσπονδίας για τα επαγγελματικά ποδοσφαιρικά κλαμπ, προς την ίδια την ιταλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία. Η κάρτα αναφέρεται στο θέμα plusvalenza, τονίζοντας ότι η ίδια η ομοσπονδία δεν έχει θέσει κανένα κριτήριο, κανένα νόμο. Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας είχε αρνηθεί να το δώσει στους δικηγόρους της Γιούβε, μέχρι που η πλευρά της Βέκια Σινιόρα, προσέφυγε στο Διοικητικό Δικαστήριο τη Ρώμης, το οποίο τούς δικαίωσε.

Το εν λόγω έγγραφο μπορεί να κρίνει εκπρόθεσμη και συνεπώς άκυρη την πειθαρχική δίωξη του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα προς τη «Γιούβε» για την υπόθεση plusvalenza. Μάλιστα τα ιταλικά μέσα κάνουν λόγο για την «πρώτη νίκη της Γιουβέντους».

gazzetta.gr

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Τελευταία Ενημέρωση