Φτιάχνει σερί και συνεχίζει να ονειρεύεται η Θέλτα! Λίγες ημέρες μετά την ήττα από την Μπολόνια στο Europa League, η ομάδα του Βίγκο έκλεισε την παρένθεση και άφησε... ανοικτή αυτή της La Liga. Η ομάδα του Βίγκο μια εβδομάδα μετά το σπουδαίο διπλό στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» έριξε στο καναβάτσο και την Μπιλμπάο, επικρατώντας 2-0 στο «Μπαλαΐδος» για την 16η αγωνιστική της La Liga!
Καθ' όλα ανώτερη η Θέλτα που έχασε κλασσικές ευκαιρίες για να μετατρέψει τη νίκη της σε θρίαμβο, αλλά συμβιβάστηκε με το 2-0. Μετά από ένα άνοστο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 48' με τον Σβέντμπεργκ, ενώ επτά λεπτά αργότερα ο Ελ Αμπντελαουΐ σκόραρε το δεύτερο τέρμα για την ομάδα του.
Estamos completamente namoRADUs#CeltaAthletic ⋄ #LALIGAHighlights pic.twitter.com/eQ2RVAtLoG
— Celta (@RCCelta) December 14, 2025
t="1" frameborder="0" scrolling="no">
Η Μπιλμπάο έψαξε αντίδραση και παραλίγο να την βρει στο 65'. Οι Βάσκοι κέρδισαν πέναλτι, το οποίο ανέλαβε να εκτελέσει ο Νίκο Γουίλιαμς. Ωστόσο ο διεθνής Ισπανός εξτρέμ, είδε τον Ράντου να μαντεύει σωστά και να αποκρούει! Στους 23 βαθμούς και την 7η θέση η Μπιλμπάο, στο -1 η Θέλτα.

































