ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τρίβει τα χέρια του ο Ζιντάν με αυτά που βλέπει!

Η καλοκαιρινή προετοιμασία της Ρεάλ Μαδρίτης συνεχίζεται με κανονικούς ρυθμούς

Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν κατέκτησε την κορυφή της Ευρώπης. Όμως και αυτή της Ισπανίας δεν ήταν και λίγη για τους παίκτες του Ζινεντίν Ζιντάν. Αλλά για τη σεζόν που θα μπει οι φιλοδοξίες είναι πολλές. Το ίδιο και οι στόχοι. Άλλωστε είναι συνηθισμένα τα βουνά στα… χιόνια.

O Γάλλος τεχνικός έδωσε στους παίκτες του 24 μέρες άδεια. Αρκετός καιρός, ώστε να γεμίσουν “μπαταρίες”. Να περάσουν χρόνο είτε με τις οικογένειές τους, είτε μόνοι τους σε κάποιο νησί. Το θέμα ήταν να αλλάξουν παραστάσεις τόσο σωματικά όσο και πνευματικά, προκειμένου να είναι έτοιμοι στο 100% για τις… νέες περιπέτειες που θα έρθουν άμεσα.

Παρόλα αυτά ο “Ζιζού” έχει λόγους για να χαμογελάει. Και ένας από αυτούς είναι η φυσική κατάσταση των παικτών του. Τηρουμένων των αναλογιών, αλλά και συγκριτικά με άλλες εποχές οι πιο πολλοί είναι σε πολύ καλή φάση. Αυτό βέβαια δεν είναι τυχαίο. Ούτε απλά… έκατσε. Υπήρχε σχέδιο από τον Ζιντάν, με αποτέλεσμα αυτό να βγαίνει τώρα στον αγωνιστικό χώρο.Η... Βίβλος του Ζιντάν!

Η… Βίβλος του Ζιντάν!

Από τη στιγμή που γύρισε ο Ζινεντίν Ζιντάν στη Ρεάλ Μαδρίτης τα πράγματα άλλαξαν. Προς το καλύτερο για τους “μερένχες”. Η εικόνα τους έγινε καλύτερη. Τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση. Τακτικά είναι πολύ δύσκολο κάποιος να τους “λυγίσει”. Αυτό που επιθυμεί ο Γάλλος προπονητής μαζί με τους συνεργάτες του είναι να περάσει τους ποδοσφαιριστές του συλλόγου στο επόμενο επίπεδο όσον αφορά τη φυσική κατάσταση.

Και αυτό δεν είναι κάτι που έχει… αόριστη έννοια. Είναι κάτι που το έχουν θέσει επί τάπητος. Είναι μερικές εντολές που έδωσε ο “Ζιζού” στις διακοπές των ποδοσφαιριστών του. Σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ όλοι τους έπρεπε να κάνουν κάποιες συγκεκριμένες ασκήσεις για όσο καιρό ήταν “οφ”. Αυτές ήταν η “Βίβλος” για τους ποδοσφαιριστές της “Βασίλισσας” που τις ακολούθησαν μέχρι τέλους.

Η πρώτη εικόνα που είχε ο Ζιντάν ήταν ότι κανείς δεν άφησε τον… εαυτό του να ξεφύγει. Και αυτό είναι κάτι που δημιουργεί χαμόγελα, αλλά και δίνει αισιοδοξία στους “μερένχες”, ενόψει μία σεζόν που θα είναι πιο δύσκολη και πιο απαιτητική από την προηγούμενη.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΡΕΑΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X