ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ρεάλ Μαδρίτης: Κρόος φεύγει, έρχονται Πογκμπά- Έρικσεν!

Διπλό "μπαμ" φαίνεται πως ετοιμάζει η Ρεάλ Μαδρίτης, ενόψει του καλοκαιριού, όπως αναφέρει η "As" με τον Τόνι Κρόος να τα μαζεύει και να φεύγει!

Οι αλλαγές που θα γίνουν στη Ρεάλ Μαδρίτης το καλοκαίρι αναμένεται να είναι πολλές. Και όχι μόνο αυτό. Θα είναι και εντυπωσιακές. Τουλάχιστον αυτό πιστεύει η «Αs» με νέο της δημοσίευμα.

Σύμφωνα με αυτό η «βασίλισσα» θα πάει για μεγάλο διπλό μπαμ. Αυτό μεταφράζεται ως Πολ Πογκμπά και Κρίστιαν Έρικσεν.

Οι δύο χαφ είναι πολύ ψηλά στη μεταγραφική λίστα των «μερένχες». Ειδικά από τη στιγμή που επέστρεψε ο Ζινεντίν Ζιντάν οι Ισπανοί σκοπεύουν να ρίξουν πολλά εκατομμύρια ευρώ στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού. Θέλουν με κάθε τρόπο να «χτίσουν» μία νέα και ταλαντούχα ομάδα.

Μία ομάδα που θα έχει σκοπό να κατακτήσει την κορυφή. Τόσο στην Ισπανία όσο και στην Ευρώπη.

Ωστόσο, στη «νέα» Ρεάλ Μαδρίτης δεν γίνεται να χωρέσουν όλοι. Δεν θα υπάρχει χώρος. Ειδικά στο κέντρο. Όπως έκανε γνωστό η «As» παρελθόν από τους «μερένχες» αναμένεται να αποτελέσει ο Τόνι Κρόος.

Ο έμπειρος χαφ είναι από τους καλύτερους παγκοσμίως στη θέση του. Παρόλα αυτά οι άνθρωποι του ισπανικού συλλόγου δεν έχουν μείνει ιδιαίτερα ικανοποιημένοι με τις τελευταίες του εμφανίσεις.

Παράλληλα, έχει τα… χρονάκια του. Γι’ αυτό και στη Ρεάλ θέλουν μέσους που θα είναι νεότεροι, προκειμένου να προσφέρουν όλα όσα μπορούν. Βέβαια, αξίζει να τονίσουμε πως ο ίδιος ο Γερμανός χαφ φρόντισε να διαψεύσει πρόσφατο δημοσίευμα της «Αs».

ΡΕΑΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X