ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πικρόχολα σχόλια Αγκουέρο για Ρεάλ

Δηλώσεις που θα συζητηθούν έκανε ο Αργεντινός

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει μία πολύ ωραία και σημαντική σχέση με την Ευρώπη και πιο συγκεκριμένα με το Champions League. Η ισπανική ομάδα είναι εκείνη που έχει κατακτήσει περισσότερες φορές από κάθε άλλη την εν λόγω διοργάνωση. Κάτι που σίγουρα κάνει τη φανέλα της να ζυγίζει… πολλά κιλά.

Ωστόσο, δεν έχουν όλοι την ίδια γνώμη. Ή την ίδια οπτική γωνία. Ο Σέρχιο Αγκουέρο με δηλώσει του σε podcast τόνισε ότι η πορεία της Ρεάλ Μαδρίτης, ειδικά φέτος, στην Ευρώπη, δείχνει κάτι… αρνητικό.

Σύμφωνα με τον παλαίμαχο στράικερ μία μεγάλη ομάδα πρέπει να προσπαθεί να κατακτήσει όλους τους τίτλους. Και όχι μόνο να ρίχνει το βάρος της στο Champions League, όπως τόνισε μεταξύ άλλων:

«Δεν μπορώ να καταλάβω τη Ρεάλ Μαδρίτης. Δεν ξέρω τι σκέφτονται και ούτε πρόκειται να το κάνω στο μέλλον. Νομίζω ότι όλη τη χρονιά προπονούνται τόσο σκληρά απλά και μόνο για να προχωρήσουν όσο πιο πολύ γίνεται στο Champions League. Γι’ αυτό ακριβώς τον λόγο νομίζω ότι είναι μικρή ομάδα. Αυτό είναι κάτι που δεν την τιμάει καθόλου, καθώς μια μεγάλη ομάδα πρέπει να πηγαίνει για όλους τους τίτλους», τα λόγια του.

sportsking.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΡΕΑΛ: Τελευταία Ενημέρωση