ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
22° Λευκωσία,
20 Σεπτεμβρίου, 2021
sport fm - listen live

Πέρεθ: «Ραούλ και Κασίγιας οι μεγάλες απάτες της Ρεάλ»

Ένα βιβλίο έρχεται να... κάψει τον νυν πρόεδρο της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ

Ένα μικρός χαμός έχει δημιουργηθεί στην Ισπανία και πιο συγκεκριμένα στους κύκλους της Ρεάλ Μαδρίτης. Σε βιβλίο που θα κυκλοφορήσει προσεχώς και θα αναφέρεται στη «Βασίλισσα» φιλοξενούνται και δηλώσεις του νυν προέδρου της Φλορεντίνο Πέρεθ. Όπως αναφέρεται ο ισχυρός άνδρας του μαδριλένικου συλλόγου φέρεται να έχει μιλήσει με απαξιωτικά λόγια για τους Ραούλ και Ίκερ Κασίγιας.

Δύο ποδοσφαιριστές που βρέθηκαν για πολλά χρόνια στον σύλλογο, και μαζί του πανηγύρισαν πολλούς τίτλους. Στις παρακάτω δηλώσεις ο Πέρεθ βγάζει χολή για τους δύο Ισπανούς αστέρες φανερώνοντας την εμπάθειά του στα πρόσωπά τους.

«Ο Κασίγιας δεν είναι ένας τερματοφύλακας για την Ρεάλ Μαδρίτης. Τι θέλετε να σας πω; Δεν είναι και ποτέ δεν ήταν. Ήταν ένα μεγάλο λάθος που κάναμε. Αυτό που συμβαίνει είναι πως έχεις αυτούς όμως που τους αγαπάς, τους λατρεύεις, μιλάς για αυτούς. Τους υπερασπίστηκαν τόσο πολύ. Λοιπόν είναι ένα από τα μεγαλύτερα λάθη στην ομάδα. Και η δεύτερη ήταν ο Ραούλ. Τα δύο μεγαλύτερα λάθη της Ρεάλ, είναι πρώτα ο Ραούλ και μετά ο Κασίγιας», αναφέρει ο Πέρεθ, ο οποίος, σε άλλο απόσπασμα που έχει βγάλει στην δημοσιότητα η “El Confidential” αναφέρεται υποτιμητικά γενικότερα για τους παίκτες.

Χολή από πλευράς Πέρεθ σε Κασίγιας και Ραούλ

«Οι παίκτες είναι πολύ εγωιστές και δεν μπορείς να βασιστείς επάνω τους, αν το κάνεις θα είναι λάθος. Θα σε αφήσουν κάτω. Έχω τη χειρότερη εντύπωση για αυτούς», αναφέρει. Όλα αυτά βέβαια έχουν ειπωθεί στο παρελθόν με τον Πέρεθ σήμερα να θέλει να τα ξεχάσει. «Ο Φλορεντίνο είναι τρομερά εκνευρισμένος με τον παλιό επιθετικό, και δεύτερο σκόρερ στην ιστορία της ομάδας. Τον κατηγορεί πως κατέστρεψε τη Ρεάλ και πως ήταν ένας από τους λόγους που παραιτήθηκε από την προεδρία τού συλλόγου το 2006», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο βιβλίο. Τα αποσπάσματα αυτά ήδη έχουν παίξει αρκετά στην Ισπανία και έχουν προκαλέσει μίνι κλυδωνισμούς στον μαδριλένικο σύλλογο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΡΕΑΛ: Τελευταία Ενημέρωση