ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Κρόος: «Είμαστε μαριονέτες της FIFA και της UEFA»

Με καυστικό τρόπο αναφέρθηκε στην αντιμετώπιση των ποδοσφαιριστών ο Γερμανός άσος

Δεν μάσησε τα λόγια του ο Τόνι Κρόος για τα νέα σχέδια που φέρονται να υπάρχουν «στα σκαριά» περί δημιουργίας ενός πρωταθλήματος αποκλειστικά για κορυφαίους συλλόγους της Ευρώπης.

Σε συνέντευξή του στο podcast «Einfach mal Luppen», ο άσος της Ρεάλ δήλωσε αντίθετος με την ίδρυση της λεγόμενης European Premier League, χαρακτηρίζοντας τις συζητήσεις για τη δημιουργία της ενδεικτικές του τρόπου που αντιμετωπίζονται οι ποδοσφαιριστές.

«Στο τέλος της ημέρας όλοι οι ποδοσφαιριστές είμαστε μαριονέτες της FIFA και της UEFA. Διοργανώσεις όπως το Nations League ή η ίδρυση του European Premier League, σχεδιάζονται για να απορροφήσουν τα πάντα οικονομικά και φυσικά να απορροφήσουν τα πάντα από κάθε παίκτη. Τέτοιες διοργανώσεις είναι σίγουρα συναρπαστικοί όσον αφορά τον αθλητισμό», ανέφερε χαρακτηριστικά. Και κατέληξε:

«Αν οι κορυφαίοι σύλλογοι ανταγωνίζονται ο ένας τον άλλον μόνο στο European Premier League, οι μικρότερες ομάδες θα εξαφανιστούν. Καλύτερα ας μείνουμε σε αυτά που έχουμε τώρα. Έχουν ήδη κορυφαία προϊόντα»…

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΡΕΑΛ: Τελευταία Ενημέρωση