ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δεν φεύγει ως ελεύθερος ο Μπέιλ

Ψάχνει απεγνωσμένα λύση η Ρεάλ

Όλες οι λύσεις έχουν πέσει στο τραπέζι με τη Ρεάλ Μαδρίτης να μην δέχεται να τον αφήσει ελεύθερο, αλλά και ο Γκάρεθ Μπέιλ δε δέχεται να πέσει κάτω από τα 15 εκατ.€ που λαμβάνει ετησίως. Η ομάδα σκέφτεται να πληρώνει ακόμη και το μισό του μισθού ώστε να βρεθεί κάποιος σύλλογος που θα συνάψει συμφωνία μαζί του σύμφωνα με τα ισπανικά δημοσιεύματα.

Σε τέλμα έχουν οδηγηθεί οι σχέσεις του Ουαλού με τη διοίκηση της «βασίλισσας» και το γεγονός πως έχει ακόμη δύο χρόνια στο συμβόλαιό του κάνει ακόμη πιο δύσκολα τα πράγματα.

Ο ποδοσφαιριστής έχει μείνει στον πάγκο σχεδόν για όλη τη χρονιά που πέρασε και ως αναπληρωματικός λαμβάνει υψηλά χρήματα που η Ρεάλ προσπαθεί να αναπληρώσει μετά και τη χασούρα λόγω του κορωνοϊού.

Προκειμένου να βρεθεί η «Χρυσή» τομή η Ρεάλ ξεκαθαρίζει πως δεν τον αφήνει να σπάσει το συμβόλαιό του. Ωστόσο, όσο δεν υπάρχει καμία πρόταση που να μπορεί να σταθεί στα υψηλά στάνταρντς του συμβολαίου του, οι Μαδριλένοι σκέφτονται ακόμη και να ζητήσουν μόλις 25 εκατ. ώστε να υπάρξει κάποιο ενδιαφέρον και πριν την έναρξη της χρονιάς να έχει τελειώσει το ζήτημα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΡΕΑΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X