ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τσάβι: «Δεν εκτιμήθηκε αρκετά η δουλειά μου»

Ο Τσάβι έβγαλε πικρία για την αντιμετώπιση που είχε

Στην πρώτη του συνέντευξη Τύπου από τη μέρα που ανακοίνωσε την απόφαση πως αποχωρεί στο τέλος της σεζόν από την Μπαρτσελόνα, ο Τσάβι δεν έκρυψε την πίκρα του για τον τρόπο που αντιμετωπίστηκε και από τις μη ρεαλιστικές προσδοκίες που υπήρχαν από εκείνον όταν ανέλαβε.

«Θεωρώ πως δεν εκτιμήθηκε αρκετά η δουλειά μου αυτό φέρνει φθορά. Δεν έχει να κάνει με την πίεση. Ανέλαβα σε μια από τις πιο δύσκολες περιόδους της ιστορίας της Μπαρτσελόνα. Πιστεύω πως έκανα καλή δουλειά, αλλά φέτος τα πράγματα δεν πήγαν όπως θέλαμε, κυρίως από πλευράς αποτελεσμάτων. Όμως έχουμε βάλει τις βάσεις για το μέλλον. Ήταν όνειρο για μένα να γίνω προπονητής στην Μπαρτσελόνα και το έζησα. Έχω ήσυχη τη συνείδησή μου πως έκανα το καλύτερο που μπορούσα για την ομάδα», τόνισε.

«Πάντα έλεγα αυτό που πίστευα. Όταν έλεγα πως είμαστε μια ομάδα υπό κατασκευή με… σκίσατε. Είχα πει πως δεν έχουμε την Μπαρτσελόνα του 2010. Πιστεύω πως δεν μου αναγνωρίζεται τίποτα, ούτε που πήρε το πρωτάθλημα με διαφορά 12 βαθμών. Έτσι νιώθω. Σε αυτή τη δουλειά σε κάνουν να νιώθεις κάθε μέρα άχρηστος. Είχα μιλήσει με τον Πεπ (Γκουαρντιόλα) και μου είχε πει το ίδιο. Και ο Λουίς Ενρίκε πέρασε άσχημα. Θα πρέπει να το δούμε αυτό. Έχουμε ένα πρόβλημα σχετικά με τις απαιτήσεις που υπάρχουν. Γι’ αυτό λέω πως είναι σκληρό και δεν το απολαμβάνεις», πρόσθεσε.

«Ο πρόεδρος μού έδειξε εμπιστοσύνη και έχω μόνο λόγια ευγνωμοσύνης γι’ αυτόν. Πιστεύω πως έχουμε έναν σπουδαίο πρόεδρο. Δεν αποκλείω την πιθανότητα επιστροφής. Θα είμαι στη διάθεση της Μπαρτσελόνα όποτε με χρειαστεί, αλλά τώρα νιώθω πως δεν με χρειάζεται. Έχω ήδη πάρει την απόφασή μου», κατέληξε.

Πηγή: sport-fm.gr

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X