ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Advertisement

Γιαμάλ: «Πρόβλημα της Ρεάλ να μιλά για τη διαιτησία...»

Ο Λαμίν Γιαμάλ απάντησε στα παράπονα της Ρεάλ για τη διαιτησία

Ο Λαμίν Γιαμάλ εκπροσώπησε τους παίκτες της Μπαρτσελόνα στη συνέντευξη Τύπου για την αυριανή της πρεμιέρα στην League Phase του Champions League απέναντι στη Φέγενορντ και κλήθηκε να σχολιάσει τα παράπονα που εκφράζει αρκετά συχνά η Ρεάλ για τη διαιτησία στην LaLiga.

«Αν δεν έχουν κερδίσει το πρωτάθλημα εδώ και δύο χρόνια, αυτό είναι δικό τους πρόβλημα. Εμείς είμαστε ευχαριστημένοι με τη διαιτησία. Αυτές είναι ερωτήσεις που θα έπρεπε να κάνετε σε εκείνους», απάντησε ο 19χρονος άσος.

Δεν έκρυψε πως μεγάλο του όνειρο είναι να κατακτήσει φέτος το Champions League. «Είναι ο κύριος στόχος μας, δεν υπάρχει άλλο κίνητρο. Όλοι έχουμε κίνητρο. Το έχουμε στο μυαλό μας. Είναι το πιο ξεχωριστό τουρνουά. Φέτος μπορούμε να τα καταφέρουμε με τους παίκτες που έχουμε αποκτήσει», είπε.

Όσο για την υποψηφιότητά του για την Χρυσή Μπάλα; «Δεν εξαρτάται από εμένα, εξαρτάται από εσάς. Η δουλειά μου με την Μπάρτσα και την εθνική ομάδα ήταν απίστευτη. Έχω πιθανότητες, θεωρώ, γιατί είχα μια υπέροχη χρονιά. Αλλά θα δούμε. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να κάνω… καμπάνια. Ο καθένας μπορεί να πιστεύει ό,τι θέλει. Είμαι περήφανος για όσα έχω κάνει και δεν μπορώ να ζητήσω περισσότερα. Είναι δική σας δουλειά, δεν θα παρακαλέσω για τίποτα», είπε αναφερόμενος στους εκπροσώπους των ΜΜΕ που ψηφίζουν για το κορυφαίο βραβείο.

Τέλος, για το γεγονός πως είναι μεταξύ των αρχηγών της ομάδας του σε τόσο νεαρή ηλικία, είπε: «Είναι τιμή μου να είμαι αρχηγός της Μπάρτσα στα 19 μου χρόνια. Είμαι ευγνώμων στους συμπαίκτες μου που με επέλεξαν. Είμαι 19, αλλά θέλω να ανταποκριθώ στις προσδοκίες. Είμαι χαρούμενος. Με κάνει να νιώθω υπεύθυνος. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για την ομάδα».

 Πηγή: sport-fm.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση