ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σκέψεις της Έλτσε για ένσταση!

Για να πάρει το ματς με την Μπαρτσελόνα στα χαρτιά

Η Μπαρτσελόνα έκανε… βόλτα στην έδρα της Έλτσε, επικράτησε με το εμφατικό 4-0 και διεύρυνε τη διαφορά της από τη δεύτερη Ρεάλ στους 15 βαθμούς, έστω και αν οι Μαδριλένοι έχουν ματς λιγότερο.

Παρόλα αυτά, το εν λόγω παιχνίδι ενδέχεται να κριθεί στα δικαστήρια αφού οι άνθρωποι της Έλτσε σκέφτονται σοβαρά να κάνουν ένσταση και να διεκδικήσουν ένα τρίποντο στα χαρτιά.

Από την Έλτσε ισχυρίζονται πως η συμμετοχή του Γκάβι στον αγώνα, αλλά και στη συνέχεια του πρωταθλήματος από εδώ και πέρα, είναι παράνομη. Διότι προσφάτως το συμβόλαιό του ανακλήθηκε και ουσιαστικά η άδεια συμμετοχής του στη La Liga έχει ακυρωθεί. Με το άρθρο 141 της RFEF να αναφέρει πως οι ποδοσφαιριστές δεν μπορούν να αγωνιστούν εκ νέου στην ίδια σεζόν, εφόσον η άδειά τους έχει ακυρωθεί νωρίτερα.

Παρόλα αυτά, η Μπαρτσελόνα είχε πάει νωρίτερα στο Κεντρικό Μητρώο Εμπορευμάτων, που εδρεύει στη Μαδρίτη, το οποίο συγκεντρώνει όλα τα δεδομένα από τις εγγραφές που πραγματοποιήθηκαν σε όλα τα εδαφικά μητρώα όπως για παράδειγμα αυτό της La Liga και είχε πάρει την σχετική άδεια για συμμετοχή του Γκάβι.

Την ίδια ώρα, από τη La Liga διαρρέεται ότι η Μπαρτσελόνα έχει πάρει προσωρινή άδεια για την περίπτωση του Γκάβι από το Mercantil (σσ. Κεντρικό Μητρώο Εμπορευμάτων), το οποίο είναι πάνω από τους ομοσπονδιακούς κανονισμούς.

Παρόλα αυτά, αν υπάρχει κάποιος σύλλογος που κάνει το βήμα για να αμφισβητήσει την εν λόγω απόφαση, θα πρέπει να στραφεί στην RFEF και να προσπαθήσει να δικαιωθεί μέσω της δικαστικής οδού.

Πηγή: sport-fm.gr

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση