ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ο Φαν Μπάστεν αναλύει την «πτώση» του Λιονέλ Μέσι!

Η εξήγηση που δίνει ο Ολλανδός για την καθίζηση

Η απόδοση του Λιονέλ Μέσι δεν κυμαίνεται στα γνωστά στάνταρ τη φετινή σεζόν και αυτό αποτελεί αντικείμενο συζήτησης σε όλη την Ευρώπη. Ο Αργεντινός μας έχει καλομάθει σε τρομερά πράγματα σχεδόν για μία 15ετία και η πτώση στην απόδοσή του, προκαλεί μεγάλη έκπληξη. Η Μπαρτσελόνα δεν είναι η ομάδα του παρελθόντος και κοντά σε αυτήν, η απόδοση του Λιονέλ Μέσι αξιολογείται κατώτερη του αναμενομένου. Για το πρόσωπο που δείχνει στα παιχνίδια δεν λείπει η κριτική και το ίδιο έκανε και ο Μάρκο Φαν Μπάστεν σε πρόσφατες δηλώσεις του.

Ο θρύλος του ολλανδικού ποδοσφαίρου κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στο ολλανδικό τηλεοπτικό κανάλι Ziggo Sport, μίλησε για τον Μέσι και αυτά που ΔΕΝ κάνει στην αρχή της σεζόν. Για τον Φαν Μπάστεν είναι δεδομένο ότι ο σούπερ σταρ της Μπαρσελόνα δεν παίζει καλά και δεν θυμίζει σε τίποτα τον παίκτη που θαυμάζουμε. Αλλά υπάρχουν πράγματα που εξηγούν τη συγκεκριμένη κατάσταση.Ο Φαν Μπάστεν αναλύει την «πτώση του Λιονέλ Μέσι!

Ο Μέσι είναι φανερά επηρεασμένος με όλα όσα συνέβησαν το καλοκαίρι. Το γεγονός ότι ήθελε να αποχωρήσει από την ομάδα και τελικά δεν τα κατάφερε, τον έχει επηρεάσει. Η έκταση των γεγονότων σε συνδυασμό με το τελικά παρέμεινε αναγκαστικά στον σύλλογο, του έχει δημιουργήσει ψυχολογική πίεση. Η πίεση που φαίνεται και στις γραμμές του αγωνιστικού χώρου. Εκτός αυτού, η τελευταία διαμάχη με τον πρώην ατζέντη του Γκριεζμάν, τον επηρέασε επίσης. Πρόσφατα, ο πρώην μάνατζερ του Γκριεζμάν τον χαρακτήρισε μονάρχη της Μπαρτσελόνα. Ενώ υποστήριξε ότι δεν χάρηκε καθόλου με την έλευση του Γάλλου στην ομάδα. Αυτές οι δηλώσεις που βγήκαν στην επιφάνεια, έριξαν ακόμα περισσότερο, την ήδη πεσμένη ψυχολογία του Αργεντινού.

Στον Μέσι λείπει ο κόσμος

Σύμφωνα με τον Φαν Μπάστεν, αρνητικά έχει επιδράσει στον Μέσι και η κατάσταση με τον κορωνοϊό. Το γεγονός ότι οι φίλαθλοι δεν μπορούν να βρίσκονται στα παιχνίδια, έχει ρίξει την απόδοσή του. Ο 33χρονος έχει μάθει να απολαμβάνει την αγάπη του κόσμου όταν αγωνίζεται. Αυτό τώρα δεν είναι εφικτό και κατά συνέπεια, στον Μέσι κάτι λείπει.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση