ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Έξαλλοι στην Μπαρτσελόνα με την ισπανική ομοσπονδία λόγω Γκάβι

Xάνει ένα απο τα σημαντικότερα γρανάζια της

Έξαλλοι είναι στην Μπαρτσελόνα οι πάντες με την ισπανική ομοσπονδία λόγω του τραυματισμού του Γκάβι. Όπως αναφέρει σε σχετικό δημοσίευμα η Mundo Deportivo όλοι στην Μπάρτσα «βράζουν» με την RFEF και έχουν μεταφέρει ήδη τον εκνευρισμό τους σε αυτή.

Συγκεκριμένα υποστηρίζουν ότι από την στιγμή που η εθνική ομάδα της Ισπανίας έχει κατακτήσει το εισιτήριο για την τελική φάση του Euro 2024 θα μπορούσε ο παίκτης τους, όπως και άλλοι πρωτοκλασάτοι ποδοσφαιριστές της εθνικής να μην αγωνιστούν στο παιχνίδι με την Γεωργία.

Η αποζημίωση που θα λάβει η Μπαρτσελόνα από την FIFA ενδεχομένως να φτάσει και στα πέντε εκατομμύρια ευρώ, αλλά προφανώς στην ισπανική ομάδα δεν ασχολούνται με τα χρήματα αλλά με το γεγονός ότι στο μέσο της σεζόν, ο Τσάβι και η ομάδα θα χάσει ένα από τα πιο σημαντικά γρανάζια της.

Θυμίζουμε ότι ο Γκάβι, όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες έχει υποστεί ρήξη χιαστού στο δεξί γόνατο κάτι που εάν επιβεβαιωθεί τότε θα σημάνει ότι θα χάσει την υπόλοιπη σεζόν και φυσικά και το Euro 2024.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση