ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τσάβι για Μέσι: «Εξαρτάται από εκείνον - Αν θέλει να έρθει, θα κάνει τα πάντα»

Βέβαιος ότι η μεγάλη επιστροφή του Λιονέλ Μέσι είναι στο χέρι του τονίζει ο Τσάβι

Την αισιοδοξία πως σύντομα ο Λιονέλ Μέσι ενδέχεται να ξαναφορέσει τα «μπλαουγκράνα» επιβεβαίωσε ο Τσάβι.

Σε συνέντευξή του στο "Gol a Gol" του TV3 ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα τόνισε ότι το μεγάλο come back είναι στο χέρι του Αργεντινού σταρ.

Αφού δήλωσε βέβαιος λοιπόν ότι θα βοηθήσει πολύ την ομάδα, απάντησε επίσης για τη δική του ανανέωση συμβολαίου, τις αποχωρήσεις Πικέ-Άλμπα και την υπόθεση Νεγκρέιρα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τσάβι:

Για τον αν θα γυρίσει ο Μέσι: «Εξαρτάται από εκείνον. Εάν θέλει να έρθει στην Μπάρτσα, θα κάνει τα πάντα. Νομίζω οι συνθήκες είναι σωστές. Σε ποδοσφαιρικό επίπεδο θα μάς βοηθήσει πολύ, δεν υπάρχει αμφιβολία. Υπάρχουν και άλλοι παράγοντες, προσωπικοί και οικονομικοί».

Για την ανανέωση του συμβολαίου του με την Μπαρτσελόνα: «Γνωρίζω πως η Μπαρτσελόνα θα κάνει την προσπάθειά της όσο μπορεί και δεν θα υπάρξει πρόβλημα. Ελπίζω να συνεχίσω για πολλά χρόνια, θα καταλήξουμε στην ανανέωση».

Για το τέλος του Πικέ και το "αντίο" του Άλμπα: «Όταν πρέπει να πάρεις αποφάσεις αντίθετες με αυτές που αρέσουν στους ποδοσφαιριστές γίνεται δύσκολο. Έπρεπε να πω στον Πικέ να κάνει στην άκρη, ότι θα παίζει λιγότερο. Ήταν δύσκολο για εμένα ακόμη και να κοιμηθώ. Με τον Άλμπα είχα την αίσθηση πως αποτύγχανα ως φίλος, αλλά πρέπει να θέτεις προτεραιότητα την ομάδα».

Για την υπόθεση Νεγκρέιρα: «Υποφέραμε πολύ από αυτό το θέμα, μας βλάπτει ως οργανισμό. Όμως ξέρουμε ότι ποτέ δεν εξαγοράσαμε διαιτητή. Το μέγεθος της εχθρότητας ήταν μεγάλο σε όλα τα επίπεδα. Αντί να μας αποσυντονίσει, μας ένωσε».

Πηγή: Sport-fm

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση