ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Βρέθηκαν 250 τάφοι σε οικόπεδο του Πικέ

Είδε τα σχέδιά του για την ανέγερση ξενοδοχειακής μονάδας να πηγαίνουν περίπατο

Μετά τον χωρισμό με την Σακίρα, τη σκληρή κριτική που δέχεται για τις εμφανίσεις του και τα σκάνδαλα που τον έχουν εμπλέξει σε δοσοληψίες με τον πρόεδρο της ομοσπονδίας της Ισπανίας, ο Ζεράρ Πικέ ήρθε στην επιφάνεια για έναν ακόμη ατυχή λόγο.

Ο στόπερ της Μπαρτσελόνα είδε τα μεγαλεπίβολα πλάνα του για κατασκευή πολυτελούς ξενοδοχειακής μονάδας στο θέρετρο Κόστα ντελ Σολ («Ακτή του Ήλιου») στη Μάλαγα να ανατρέπονται για έναν απίστευτο λόγο. Στη διάρκεια των πρώτων εργασιών που έγιναν στο οικόπεδο, εντοπίστηκαν περίπου 250 τάφοι.

Μοιραία, οι εργασίες διακόπηκαν, καθώς αρχαιολόγοι θα χρειαστεί να ερευνήσουν το σημείο για πιθανά ευρήματα. «Οι τάφοι είναι άδειοι και πιθανότατα δεν χρησιμοποιήθηκαν ποτέ, αλλά θα πρέπει να τους ερευνήσουμε. Όλα δείχνουν πως δεν είναι αρκετά πολύτιμοι για να τους διατηρήσουμε, αλλά είναι ένα από τα μεγαλύτερα παλιά νεκροταφεία που έχουν ανακαλυφθεί σε όλη την Ισπανία», ανέφερε σε εφημερίδα της Μάλαγα αρχαιολόγος.

Εκτιμήσεις αναφέρουν πως παρά την αναποδιά για τον Πικέ, οι εργασίες θα μπορέσουν να αρχίσουν μέχρι τον Ιανουάριο του 2023.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση