ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αποδέχονται το «ψαλίδι» και ρίχνουν «καρφιά» οι παίκτες της Μπάρσα

Τι αναφέρει η ανακοίνωσή τους, με τη σπόντα προς τη διοίκηση

24sports team

info@24sports.com.cy

Την απόφασή τους να αποδεκτούν μείωση της τάξης του 70% στον μισθό τους για όσο διάστημα διαρκέσει η κατάσταση εκτάκτου ανάγκης λόγω κορωνοϊού ανακοίνωσαν οι ποδοσφαιριστές της Μπαρσελόνα, οι οποίοι πάντως έριξαν και τη σπόντα για την πίεση που δέχτηκαν από τη διοίκηση της ομάδας.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωσή τους, οι ποδοσφαιριστές των «μπλαουγκράνα» ήταν πρόθυμοι από την αρχή να αποδεχτούν το «ψαλίδι» των απολαβών τους, όπως είχαν κάνει κι άλλες φορές στο παρελθόν σε περιπτώσεις που είχαν κρίνει οι ίδιοι ότι έτσι έπρεπε να ενεργήσουν. Παράλληλα, τονίζουν ότι εκπλήσσονται από τη στάση των ανθρώπων της ομάδας να τους πιέσουν να προχωρήσουν σε κάτι που είχαν ούτως ή άλλως πρόθεση να κάνουν, αλλά καθυστέρησαν να ανακοινώσουν λόγω του ότι εξέταζαν τους τρόπους με τους οποίους θα βοηθούσαν όσο το δυνατόν περισσότερο τον σύλλογο, αλλά και το υπαλληλικό της προσωπικό.

Ανακοίνωσαν, λοιπόν, πως αποδέχονται την περικοπή του 70% του μισθού τους για όσο διαρκέσει η κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, καθώς επίσης και στο ότι θα προχωρήσουν σε εισφορές που θα διασφαλίσουν ότι οι μισθοί των υπαλλήλων της Μπαρσελόνα θα καταβληθούν στο 100%.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X