ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σοκ στην Βαλένθια με Γκαράι!

Μεγάλο πλήγμα για την Βαλένθια που χάνει για το υπόλοιπο της σεζόν

Με το χειρότερο τρόπο ξεκίνησε η σεζόν για τον Εζεκίελ Γκαράι και κατά συνέπεια και για την Βαλένθια. Ο Αργεντινός τραυματίστηκε στον αγώνα με την Θέλτα και έγινε αλλαγή στο 42ο λεπτό.

Από την αρχή υπήρχαν φόβοι για την σοβαρότητα του τραυματισμού του. Η ανησυχία αυτή δυστυχώς για τον ποδοσφαιριστή επιβεβαιώθηκε από τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε.

Ο Γκαράι υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο δεξί του γόνατο και θα μείνει εκτός για τουλάχιστον 6 μήνες. Όπως είναι λογικό, θα χάσει όλη την υπόλοιπη σεζόν και καλώς εχόντων των πραγμάτων θα είναι έτοιμος πριν την έναρξη της επόμενης.

Τεράστιο πλήγμα για τις νυχτερίδες που χάνουν τον πιο βασικό και ίσως τον καλύτερο σέντερ μπακ τους.Ο 33χρονος φέτος πρόλαβε να μετρήσει 23 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και το μέλλον του είναι αβέβαιο στην ομάδα, μιας και ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του.

Μάλιστα, αυτό έρχεται να κάτσει ως μαύρο σύννεφο, πάνω από την εξαιρετική εκκίνηση της ομάδας μέσα στο 2020. Η Βαλένθια μετρούσε 4 συνεχόμενες νίκες και είχε βάλει “πλώρη” για τετράδα.Γκαράι

Το συμβόλαιο

Όπως προείπαμε, το συμβόλαιο του Αργεντινού λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι. Με τον ίδιο να χάνει όλη την σεζόν, είναι αβέβαιο το τι θα συμβεί. Πάντως με τον Γκαράι να διανύει τον τέταρτο χρόνο του στην ομάδα, είναι αρκετά πιθανό η διοίκηση να τον στηρίξει και να του ανανεώσει το συμβόλαιο παρά τον τραυματισμό του.

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X