ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Βαλένθια: Τοποθέτησε άγαλμα στη θέση τυφλού οπαδού ο οποίος απεβίωσε

Συγκινητική και πρωτότυπη η ενέργεια των «νυχτερίδων»

Ο Βιθέντε Ναβάρο Απαρίτσιο είναι μια περίπτωση οπαδού η οποία συνδέεται άμεσα και αιώνια με μιαν ομάδα και στη συγκεκριμένη περίπτωση η αγάπη αφορά την Βαλένθια. Έχοντας παρακολουθήσει σωρεία εντός έδρας αγώνων στο «Μεστάγια», ο εν λόγω οπαδός χρονολογεί την αφοσίωσή του στις «νυχτερίδες» από το 1967, όταν είχε παρακολουθήσει την νίκη επί της Αθλέτικ Μπιλμπάο στον τελικό το Copa del Generalisimo, γνωστό πλέον και ως Copa Del Rey.

Δυστυχώς για τον Βιθέντε Ναβάρο Απαρίτσιο, η όρασή του χάθηκε σε ηλικία 54 ετών λόγω αποκόλλησης αμφιβληστροειδούς, ωστόσο αυτό δεν τον σταμάτησε από του να δίνει το παρών του στη συντριπτική πλειοψηφία των παιχνιδιών της Βαλένθια. Την αγάπη του για τον ισπανικό σύλλογο την μετέδωσε και στον γιό του, ενώ ο ίδιος περιέγραψε το 2004 ως μια από τις πιο ευτυχισμένες χρονιές της ζωής του, λόγω της κατάκτησης του ισπανικού πρωταθλήματος από τις «νυχτερίδες».

Πριν από δύο χρόνια ο Βιθέντε Ναβάρο Απαρίτσιο απεβίωσε ωστόσο η αύρα του θα παραμείνει για πάντα στο «Μεστάγια» καθώς η διοίκηση της Βαλένθια αποφάσισε να τοποθετήσει στη θέση 164, σειρά 15 του τμήματος Tribuna Central, ένα χάλκινο άγαλμα με τη φιγούρα του.

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X