ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στην Γερμανία διωκόμενος και στην Τουρκία «ήρωας»

Βρήκε ανοιχτές αγκάλες ο Σαχίν

24sports team

info@24sports.com.cy

Ο Τσενκ Σαχίν είχε προκαλέσει την αντίδραση της Ζανκτ Πάουλι μετά την απόφασή του να υποστηρίξει την εισβολή του τουρκικού στρατού μέσα στην Συρία κατά των Κούρδων ποστάροντας φωτογραφία με την τουρκική σημαία.

Ο γερμανικός σύλλογος που σηκώνει ανάστημα απέναντι στον φασισμό, τον ρατσισμό, την ομοφοβία και γενικά είναι απέναντι σε κάθε κοινωνική διάκριση αποδέσμευσε τον Σαχίν, λέγοντας πως έδειξε ασέβεια προς τις αξίες του κλαμπ και προσθέτοντας πως με αυτή την αποδέσμευση τον προστατεύει.

Κι όμως ενώ στην Γερμανία τον έδιωξαν, στην Τουρκία τον τίμησαν. Ο πρόεδρος της Τουρκικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, Νιχάτ Οζντεμίρ, χάρισε στον Σαχίν μια φανέλα της εθνικής Τουρκίας, ενώ την ίδια ώρα τον ευχαρίστησε για την υποστήριξη προς το έθνος.

Πάντως ο Σαχίν επέστρεψε στην Τουρκία όπου και θα κάνει προπονήσεις με την άλλοτε ομάδα του, την Μπασάκσεχιρ, ομάδα η οποία έχει σχέσεις με τον ηγέτη της χώρας, Ρετζίπ Ερντογάν.

Ο πρόεδρος της Μπασάκσεχιρ μάλιστα καλωσόρισε τον Σαχίν και δήλωσε πως «Αυτό είναι το σπίτι του, μπορεί να προπονηθεί με την ομάδα μας όποτε είναι έτομος. Η πόρτα μας είναι ανοικτή για να έρθει τον Ιανουάριο. Είναι ένας ταλαντούχος επαγγελματίας, είμαστε πάντα μαζί του».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Μπουντεσλίγκα: Τελευταία Ενημέρωση