
Τζομπ Μπέλιγχαμ και Ντόρτμουντ έχουν δώσει τα χέρια, με τον αδερφό του μεσοεπιθετικού της Ρεάλ Μαδρίτης να περιμένει την ολοκλήρωση της συμφωνίας για να μετακομίσει στο «Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ». Ο παίκτης τα βρήκε με τους Βεστφαλούς, όμως το deal δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί γιατί οι «κιτρινόμαυροι» πρέπει να τα βρουν και με τη Σάντερλαντ στην οποία ανήκει ο παίκτης κι ο οποίος έχει συμβόλαιο με τις «μαύρες γάτες» μέχρι το 2028.
Ο 19χρονος έχει ρήτρα αποδέσμευσης στο συμβόλαιό του, το οποίο ανανέωσε το περασμένο καλοκαίρι, και κοστίζει 40 εκατ. ευρώ, με την Ντόρτμουντ να προσφέρει στους νεοφώτιστους στην Premier league 30 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει.
Με τη Σάντερλαντ τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, ο Τζομπ Μπέλιγχαμ είχε 39 συμμετοχές στην Championship με 4 γκολ και 3 ασίστ.