ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο «τρόπος» των Γερμανών για να ξαναπαίξουν

Πήραν σημαντικές αποφάσεις στη Μπουντεσλίγκα

Δημήτρης Χριστοφόρου

Δημήτρης Χριστοφόρου

dimis_r21@hotmail.com

Γενικότερα, σε όλη αυτή την κρίση του Κορωνοϊού οι Γερμανοί δείχνουν να έχουν επικεντρωθεί στα δικά τους και να τα καταφέρνουν καλύτερα από τις υπόλοιπες χώρες και αυτό θέλουν να γίνει και στο ποδόσφαιρό τους.

Το πιο σημαντικό είναι η έγκριση από τις ομάδες για να γίνουν οι αγώνες κεκλεισμένων των θυρών και ακολούθως η δημιουργία ειδικής ιατρικής ομάδας δράσης που πιάνει άμεσα δουλειά.

Σε γενική συνέλευση, που έγινε υπό τη μορφή τηλεδιάσκεψης για πρώτη φορά στην ιστορία, αποφάσισαν να παρατείνουν την αναστολή της δράσης ως τις 30 Απριλίου αλλά και μια σειρά από μέτρα ώστε αυτή να μπορεί μέσα στο Μαίο να επανέλθει.

Το πιο σημαντικό από αυτά είναι η έγκριση από τις ομάδες για να γίνουν οι αγώνες κεκλεισμένων των θυρών και ακολούθως η δημιουργία ειδικής ιατρικής ομάδας δράσης που πιάνει άμεσα δουλειά.

Πρώτο της μέλημα να συγκεντρώσει όλα τα κρούσματα στις δυο πρώτες κατηγορίες στη Γερμανία ώστε να υπάρχει αρχείο και ακολούθως να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα που απαιτούνται ώστε να μπορούν να διεξαχθούν αγώνες και προπονήσεις. Σε αυτά περιλαμβάνεται το να γίνεται τεστ σε όλους τους εμπλεκόμενους σε έναν αγώνα πριν αυτός να διεξαχθεί αλλά και τις συνθήκες διεξαγωγής του που έχουν να κάνουν με την απολύμανση των σταδίων πριν τους αγώνες, κανόνες υγιεινής, αποστάσεις ανάμεσα σε όσους θα είναι στο γήπεδο και άλλα. Θα υπάρχει συγκεκριμένο πρωτόκολλο που θα πρέπει να ακολουθείται, που θα φτιαχτεί σε συνεργασία με ειδικούς γιατρούς και τις αρχές της Γερμανίας και θα δοθεί στις ομάδες.

Στην ομάδα αυτή έβαλαν ανάμεσα σε άλλους κορυφαίους ιατρούς της αθλητικής κοινότητας στη Γερμανία όπως το γιατρό της Εθνικής ομάδας Δρ Τιμ Μέγιερ, το γιατρό της Ντόρτμουντ Δρ. Μάρκους Μπράουν και άλλους μικροβιολόγους, επιδημιολόγους κτλ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Μπουντεσλίγκα: Τελευταία Ενημέρωση

Hoffenheim vs Koln

Hoffenheim vs Koln

Εκτός από τον συγκεκριμένο αγώνα στη Μeridianbet θα βρείτε μια πλειάδα στοιχηματικών επιλόγων
 |  ΜΠΟΥΝΤΕΣΛΙΓΚΑ
F. Dusseldorf vs Schalke

F. Dusseldorf vs Schalke

Εκτός από τον συγκεκριμένο αγώνα στη Μeridianbet θα βρείτε μια πλειάδα στοιχηματικών επιλόγων
 |  ΣΑΛΚΕ
X