ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Ανοιχτό» του Κλόζε για βοηθός του Φλικ στη Μπάγερν

Θέση στο πλευρό του Χανς Φλικ ενδέχεται να πάρει ο Μίροσλαβ Κλόζε στη Μπάγερν Μονάχου

Η πιθανότητα… προαγωγής του Μίροσλαβ Κλόζε στην Μπάγερν Μονάχου δεν είναι καινούργια. «Έπαιξε» και τον περασμένο Νοέμβρη, όταν ο Χανς Φλικ ανέλαβε τα ηνία των Βαυαρών μετά την απόλυση του Νίκο Κόβατς και σκέφτηκε να πάρει και δίπλα του τον νυν προπονητής της Κ17 της Μπάγερν.

Ωστόσο, η συγκεκριμένη σκέψη εγκαταλείφθηκε καθώς θα σήμαινε ταυτόχρονα πολύ μεγάλο rotation στο υπόλοιπο προπονητικό staff, ειδικότερα δε σε αυτό των Ακαδημιών των νταμπλούχων Γερμανίας. Ο Φλικ, λοιπόν, κράτησε στο πλευρ

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας της Μπάγερν με τον 55χρονο τεχνικό, ωστόσο, το όνομα του Κλόζε για την θέση του βοηθού προπονητή επανήλθε στην επικαιρότητα...

Όχι όμως μόνο στο μυαλό των ανθρώπων της ομάδας, καθώς δημοσιεύματα στην Γερμανία αναφέρουν ότι ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία των Μουντιάλ και των «πάντσερ» βρίσκεται στο στόχαστρο κι άλλων συλλόγων εντός της χώρας!

Όλα τα σενάρια είναι πιθανά, μάλιστα, αφού στα ρεπορτάζ καταγράφεται και η μη οριστική απόφαση αυτή την στιγμή από πλευράς «Μίρο», αναφορικά με το αν το μέλλον του θα είναι εντός ή εκτός Μπάγερν.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΜΠΑΓΕΡΝ Μ.: Τελευταία Ενημέρωση

X