ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Επαγγελματίες ποδοσφαιριστές ετοιμάζονται να ανακοινώσουν πως είναι γκέι

Αρκετοί επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, κατόπιν συνεννόησης, ετοιμάζονται σύντομα να βγάλουν μια κοινή ανακοίνωση, γνωστοποιώντας πως είναι γκέι.

Μια έκθεση στη Γερμανία ισχυρίζεται ότι υπάρχει μια ομάδα επαγγελματιών ποδοσφαιριστών που σχεδιάζει να ανακοινώσει τον επόμενο μήνα, στις 17 Μαΐου, πως είναι γκέι.

Είναι μέρος μιας πρωτοβουλίας για την ενθάρρυνση ποδοσφαιριστών, προπονητών, διαιτητών και αξιωματούχων να γνωστοποιήσουν προς τα έξω τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις. Μάλιστα, αρκετοί σύλλογοι της Bundesliga υποστηρίζουν αυτή την πρωτοβουλία που δημιουργήθηκε από τον Μάρκους Ούρμπαν, ο οποίος εμφανίστηκε ως ομοφυλόφιλος κατά τη διάρκεια της καριέρας του.

Η Ντόρτμουντ, η Ουνιόν Βερολίνου, η Ζανκτ Πάουλι, η Φράιμπουργκ και η Στουτγάρδη είναι μεταξύ των συλλόγων που είναι οικονομικοί υποστηρικτές του έργου.

Η προγραμματισμένη ομαδική ανακοίνωσε ονομάζεται «Sports Free» καθώς οι παίκτες και οι προπονητές μπορούν να αποκαλύψουν τη σεξουαλικότητά τους μέσω μιας πλατφόρμας που θα κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο τις επόμενες εβδομάδες.

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας αυτής, μάλιστα, θα υπάρξει ένα ντοκιμαντέρ με τίτλο «Hide and Seek», το οποίο θα προβάλει τους εν λόγω ποδοσφαιριστές.

Sport-fm.gr

Ποδόσφαιρο: Τελευταία Ενημέρωση