ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Θα διεξαχθεί ενδελεχής έρευνα για τα περιστατικά στο Βέλγιο»

UEFA για τα επεισόδια στο Μπριζ-ΠΑΟΚ

Επιστολή στην UEFA απέστειλε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Στέλιος Αγγελούδης, σχετικά με τα όσα συνέβησαν πριν το Μπριζ-ΠΑΟΚ που έφεραν τις καταγγελίες των «ασπρόμαυρων» κατά των βελγικών αρχών.

Η ευρωπαϊκή ομοσπονδία απάντησε στον κύριο Αγγελούδη, λέγοντας πως θα διεξαχθεί ενδελεχής έρευνα για τα περιστατικά στο Βέλγιο, ενώ ευχαρίστησε προκαταβολικά τον δήμαρχο για τις ενέργειες που κάνει ώστε να τηρηθούν όλα τα μέτρα στη ρεβάνς των δύο ομάδων.

Αναλυτικά η απάντηση της UEFA:

«Αγαπητέ κύριε Αγγελούδη,

Σας ευχαριστούμε για την επιστολή που απευθύνατε στον Πρόεδρό μας, της οποίας λάβαμε πλήρη γνώση.

Η ασφάλεια και η προστασία όλων των ατόμων που παρακολουθούν τους αγώνες της UEFA είναι υψίστης σημασίας. Σας παρακαλούμε να σημειώσετε ότι, μετά τον προημιτελικό αγώνα UEFA Europa Conference League 2023/2024 μεταξύ της Club Brugge και της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο οποίος διεξήχθη στις 11 Απριλίου 2024 στο Μπριζ, ορίστηκε από την UEFA επιθεωρητής δεοντολογίας και πειθαρχικής ώστε να διεξάγει ενδελεχή έρευνα για τα περιστατικά γύρω από τον αγώνα.

Δεδομένου ότι ο επαναληπτικός αγώνας αυτής της σειράς διεξάγεται αυτή την εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη, δράττουμε την ευκαιρία να σας ευχαριστήσουμε εκ των προτέρων για την υποστήριξή σας και την εξασφάλιση όλων των αναγκαίων μέτρων που έχουν ληφθεί ώστε ο αγώνας να διεξαχθεί με ασφάλεια για όλους.

Η διοίκηση της UEFA βρίσκεται σε στενή επαφή με τους δύο συλλόγους τονίζοντας τη σημασία της στενής συνεργασίας, της έγκαιρης ανταλλαγής πληροφοριών και της εφαρμογής όλων των απαραίτητων μέτρων που προβλέπονται στο κανονιστικό πλαίσιο της UEFA.
Εκτιμώντας την πολύτιμη δέσμευσή σας, πιστεύουμε ότι ο επαναληπτικός αγώνας αυτής της εβδομάδας θα αποτελέσει γιορτή του ποδοσφαίρου.

Με εκτίμηση,
Τζιόρτζιο Μαρκέτι
Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας».

Πηγή: sport-fm.gr

ΠΑΟΚ: Τελευταία Ενημέρωση