ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΠΑΟΚ-Ξάνθη: Ξανά στο προσκήνιο η Κύπρος!

Ολυμπιακός στη Λεμεσό, ΠΑΟΚ στην Έγκωμη

Σάλος ξέσπασε στην Ελλάδα μετά τις αποκαλύψεις που έκανε το κανάλι «One» για τη σχέση του Ιβάν Σαββίδη με την Ξάνθη, δημοσιοποιώντας έγγραφα τα οποία αποδεικνύουν ότι η εταιρεία RFA, έχει αγοράσει τις εγκαταστάσεις της Ξάνθης μέσω της εταιρείας VIALAND Α.Ε.

Κυπριακών συμφερόντων η εταιρεία RFA

Η συγκεκριμένη εταιρεία συνδέεται με όλες τις επιχειρήσεις του Ιβάν Σαββίδη στην Ελλάδα καθώς μέσω αυτής έχει γίνει η εξαγορά της ΣΕΚΑΠ, της Σουρωτής και της PARALOT. Τα έγγραφα αυτά, επίσης, τα οποία το κανάλι τα θέτει στην διάθεση της δικαιοσύνης, αποδεικνύουν ότι τα χρήματα για την εξαγορά του προπονητικού κέντρου της Ξάνθης εισέπραξαν οι κύριοι Πανόπουλος και Συγγελίδης, οι οποίοι παραμένουν και στο ΔΣ της Ξάνθης αλλά και στο ΔΣ της εταιρείας VIALAND.

Επίσης, άλλο ένα στοιχείο του ρεπορτάζ του «One» που αποδεικνύει την άρρικτη σχέση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με την ΠΑΕ Ξάνθη είναι το γεγονός πως οι κύριοι Πιαλόγλου και Χαραβαζής, συνεχίζουν να κατέχουν θέσεις προέδρου και διευθύνοντα συμβούλου στις δύο εταιρείες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εταιρεία RFA είναι κυπριακών συμφερόντων και εδρεύει στην Έγκωμη. Πριν από μερικές μέρες είχε βρεθεί ξανά στο προσκήνιο η Κύπρος σε υπόθεση που αφορούσε τον Ολυμπιακό, αφού πληροφορίες από την Ελλάδα είχαν κάνει λόγο ότι η ομάδα του Πειραιά ανήκει σε κυπριακή εταιρεία που εδρεύει στη Λεμεσό.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΠΑΟΚ: Τελευταία Ενημέρωση

X