ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
29° Λευκωσία,
30 Ιουλίου, 2021
sport fm - listen live

«Ο ΠΑΟΚ προσφέρει τριετές στον Ντεϊόλα»

Αρνήθηκε να υπογράψει την επέκταση συμβολαίου που του πρότεινε η Κάλιαρι

Προσπάθεια να αποκτήσει τον Αλεσάντρο Ντεϊόλα καταβάλει ο ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος του Βορρά σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Νικόλο Σκίρα είναι σε συζητήσεις με τον παίκτη. Όπως αναφέρει του προσφέρει συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών, δελεάζοντας τον.

Θυμίζουμε ότι ο Ντεϊόλα αρνήθηκε την πρόταση που του έκανε η Κάλιαρι για την επέκταση του συμβολαίου του το οποίο έχει ισχύ μέχρι και το καλοκαίρι του 2022.

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="en" dir="ltr"><a href="https://twitter.com/hashtag/PAOK?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#PAOK</a> Salonicco are in talks with <a href="https://twitter.com/hashtag/Cagliari?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#Cagliari</a> to sign the midfielder Alessandro <a href="https://twitter.com/hashtag/Deiola?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#Deiola</a> (his contract expires in 2022). Offered 3-years contract. <a href="https://twitter.com/hashtag/transfers?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#transfers</a></p>&mdash; Nicolò Schira (@NicoSchira) <a href="https://twitter.com/NicoSchira/status/1405942295082512385?ref_src=twsrc%5Etfw">June 18, 2021</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΠΑΟΚ: Τελευταία Ενημέρωση