ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έφριξαν FIFA-UEFA με τα επεισόδια στον τελικό ΑΕΚ-ΠΑΟΚ

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι αξιωματούχοι των Ομοσπονδιών που βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσουν τον τελικό του Κυπέλλου. Πριν από τις 22 Μαΐου οι κυρώσεις για την ελληνική ομοσπονδία.

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Ακόμη ένα… παράσημο για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Τα όσα συνέβησαν πριν και κατά τη διάρκεια του πρόσφατου τελικού ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ είναι λίγο-πολύ γνωστά και δεν αποτελεί υπερβολή να ειπωθεί ότι για ένα καθόλου αμελητέο ποσοστό των φιλάθλων δεν αποτέλεσαν έκπληξη.

Αυτό δεν σημαίνει το… περίμεναν και οι αξιωματούχοι των FIFA και UEFA που βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ το Σάββατο για να παρακολουθήσουν δια ζώσης την αναμέτρηση των «δικεφάλων». Όπως αναφέρεται στη «Live Sport», δεν πίστευαν στα μάτια τους με αυτά που έβλεπαν και το εύλογο ερώτημα που έκαναν σε ανθρώπους της ΕΠΟ ήταν: «Πώς βρέθηκαν στα χέρια οπαδών οι προσκλήσεις της ομοσπονδίας;».

Κάποια πειστική απάντηση δεν πήραν και αναμένεται να ασχοληθούν εκ νέου με τα όσα δυσφημιστικά σημειώθηκαν το Σάββατο. Παράλληλα, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, η απόφαση για τις κυρώσεις που θα επιβληθούν από FIFA και UEFA στην ελληνική ομοσπονδία για τις ανορθογραφίες που έχουν σημειωθεί τον τελευταίο καιρό στο ποδόσφαιρό μας, θα ανακοινωθεί πριν τις 22 Μαΐου. Δηλαδή, πριν το προσεχές ΔΣ στα γραφεία της ΕΠΟ.

ΠΑΟΚ: Τελευταία Ενημέρωση

X