ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Δήμαρχος Μπριζ: «Όλοι γνωρίζουμε τη φήμη των οπαδών του ΠΑΟΚ»

Έφιππη αστυνομία, drone και κανόνια νερού στην πόλη

Ιδιαίτερα μεγάλη προσοχή σε όλους του κατοίκους της πόλης συνέστησε ο δήμαρχος του Μπριζ σε σημερινές του δηλώσεις σε βελγική ιστοσελίδα.

Ο Ντιρκ Ντε Φόου ζήτησε από τους κατοίκους να καλούν την αστυνομία για ό,τι συμβεί, από τους ιδιοκτήτες εστιατορίων και άλλων μαγαζιών αντίστοιχα, να ενημερώνουν τις Αρχές και υπογράμμισε ότι έχουν ληφθεί αυστηρά μέτρα.

Όπως ανέφερε στους δρόμους καθόλη τη διάρκεια της ημέρας θα υπάρχουν έφιπποι αστυνομικοί, drone και κανόνια νερού εάν χρειαστεί να επέμβουν.

«Είμαστε καλά προετοιμασμένοι να διασφαλίσουμε ότι όλα θα λειτουργούν με ασφάλεια. Γνωρίζουμε πράγματι τη φήμη των υποστηρικτών του ΠΑΟΚ και θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Έρχονται με 1.500 άτομα, αλλά αυτός ο αριθμός θα μπορούσε να αυξηθεί λόγω των ανθρώπων χωρίς εισιτήριο. Ως εκ τούτου, θα είναι λίγο δύσκολο για την αστυνομία μας να κρατήσει αυτούς τους ανθρώπους υπό έλεγχο και μακριά από το γήπεδο. Οι οπαδοί είναι επίσης γνωστοί για τη χρήση βεγγαλικών. Έτσι όλοι θα πρέπει να ερευνηθούν διεξοδικά», ανέφερε και πρόσθεσε για τα μέτρα ασφαλείας.

«Παρ' όλα αυτά, έχουμε κάνει μια συμφωνία συνδυασμού. Οι οπαδοί συνήθως μαζεύονται στο Grote Markt, αλλά τους παραλαμβάνουν στο 't Zand με λεωφορεία που τους αφήνουν στο γήπεδο. Ελπίζουμε ότι οι οπαδοί θα σεβαστούν αυτή τη ρύθμιση και δεν θα πάνε μόνοι τους στο γήπεδο. Σε μια τέτοια περίπτωση μπορεί να προκύψουν αντιπαραθέσεις. Θα υπάρχει επίσης έφιππη αστυνομία, ένα drone για να παρακολουθεί τα πάντα, θα υπάρχουν κανόνια νερού σε περίπτωση ταραχών και θα μας βοηθούν επίσης αστυνομικές δυνάμεις έξω από τη ζώνη της Μπριζ».

Τέλος επεσήμανε…

«Είμαστε ήδη καλά προετοιμασμένοι για να διασφαλίσουμε ότι όλα θα κυλήσουν με ασφάλεια. Αυτός είναι ένας αγώνας κινδύνου που εκτιμάται ότι είναι ελαφρώς υψηλότερος από τους αγώνες κινδύνου στο βελγικό πρωτάθλημα. Αλλά έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στις αστυνομικές μας υπηρεσίες».

ΠΑΟΚ: Τελευταία Ενημέρωση