ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Δεν πάει στον ΑΠΟΕΛ ο Μιχαηλίδης»

Το νεότερο που φαίνεται να προκύπτει για τον εξελίξιμο στόπερ

Τον ΑΠΟΕΛ με τον Γιάννη Μιχαηλίδη συνδέουν εδώ και μερικές ημέρες δημοσιεύματα στην Ελλάδα. Παρότι από πλευράς «γαλαζοκιτρίνων» δεν επιβεβαίωσαν ποτέ το οτιδήποτε, η ιστοσελίδα «gazetta» αναφέρει ότι η απόφαση του ΠΑΟΚ είναι όπως ο ποδοσφαιριστής παραμείνει στην ομάδα… και να μην δοθεί ως δανεικός σε ΑΠΟΕΛ ή Νυρεμβέργη που έδειξαν ενδιαφέρον. 

Αναλυτικά:

Ευκαιρίες χρειάζεται ο νεαρός Γιάννης Μιχαηλίδης, μετά την επιστροφή του από έναν μεγάλο και βαρύ τραυματισμό.

Στην αρχή, ο ΠΑΟΚ σκέφτηκε να τον δανείσει σε ομάδα, κυρίως στο εξωτερικό, εκεί που θα μπορούσε να βρεθεί μια σημαντική λύση. Ενδιαφέρον υπήρχε από το ΑΠΟΕΛ και την Νυρεμβέργη, αλλά το αρχικό πλάνο άλλαξε.

Όπως γράφει η Metrosport, ένας δανεισμός δεν φαίνεται να προχωρά τελικά και ο Γιαννιτσιώτης στόπερ παραμένει στον ΠΑΟΚ, τουλάχιστον με τα δεδομένα που είχαμε μέχρι χθες το βράδυ.

Το γεγονός ότι ο 22χρονος αμυντικός δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του αγώνα του ΠΑΟΚ Β με τον Πανσερραϊκό, μάλιστα, αφού ενημερώθηκε ότι θα συμμετέχει στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας, ίσως είναι μία κίνηση ενδεικτική του τι θα συμβεί από εδώ και στο εξής.

Δείχνει, μάλλον, ότι πλέον ο ΠΑΟΚ και η πλευρά Μιχαηλίδη συμφωνούν ότι πήρε ό,τι ήταν να πάρει από την δεύτερη ομάδα και είναι καλύτερο να ενταχθεί και πάλι στο πλάνο της πρώτης. Οι επόμενες μέρες, προφανώς, θα δείξουν τι ακριβώς έχουν στο μυαλό τους και οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΠΑΟΚ: Τελευταία Ενημέρωση