ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
24 sports

Τερίμ: «Eυχαριστώ τον ελληνικό λαό για τον σεβασμό που μου έδειξε»

Λίγο πριν αναχωρήσει από την Ελλάδα, ο Φατίχ Τερίμ, μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ

Έπειτα από πέντε μήνες παρουσίας στον πάγκο του Παναθηναϊκού και με μοναδικό του «παράσημο» την πρόκριση στον τελικό Κυπέλλου , ο Φατίχ Τερίμ, αναχώρησε από τη χώρα μας επιστρέφει στην πατρίδα του.

Ο Τούρκος τεχνικός οδηγήθηκε στο «διαζύγιο» με τον Παναθηναϊκό, με την κάμερα της ΕΡΤ, να τον... προλαβαίνει στο αεροδρόμιο προκειμένου να αποσπάσει τις τελευταίες του κουβέντες επί ελληνικού εδάφους.

Στις δηλώσεις του ο Φατίχ Τερίμ, ευχαρίστησε τους Έλληνες για τον σεβασμό προς το πρόσωπο του, ακόμη και αυτούς που δεν υποστήριζαν το «τριφύλλι», ενώ αναφέρθηκε και στη «συμπαράσταση» που είχε από τον κόσμο που βρέθηκε στο αεροδρόμιο κατά τη στιγμή της αποχώρησης του από την Ελλάδα.

Ποια στοιχεία κρατάτε από την παρουσία σας στον Παναθηναϊκό;

«Πρώτα απ’ όλα ευχαριστώ τον ελληνικό λαό που μου έδειξε σεβασμό και αγάπη όπου και αν έχω πάει, όπου και αν έχουμε πάει όλοι εμείς. Ειλικρινά είμαι χαρούμενος που δέχτηκα σεβασμό και αγάπη ακόμα και από οπαδούς που δεν ήταν φίλοι του Παναθηναϊκού».
Στην Ελλάδα έχουμε μια έκφραση πως οι νίκες έχουν πολλούς πατεράδες και οι ήττες είναι ορφανές. Σήμερα είμαστε μόνο εμείς εδώ όταν ήρθατε ήταν πολλά τηλεοπτικά κανάλια εδώ;

«Και στην Τουρκία είναι το ίδιο πάνω κάτω. Και είχα ζητήσει και εγώ όταν δούλευα και είναι κάτι που το λέω συνέχεια είναι σημαντικό για τους παίκτες όταν έρχονται αντί να μαζευόμαστε και αν τους χειροκροτάμε να το κάνουμε όταν φεύγουν και να είμαστε δίπλα τους.
Εγώ τώρα που έφτασα εδώ, μέχρι να μπω μέσα, υπήρχαν πολλοί που ήθελαν να βγουν φωτογραφία και μου έλεγαν ωραία λόγια. Δεν χρειάζεται να έχει πολύ κόσμο και χωρίς νόημα και που δεν πρέπει να είναι εδώ από το να έχει πάρα πολύ κόσμο και να μην είναι αληθινοί καλύτερα να είναι λίγοι και αν είναι πραγματικοί».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση