ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Tελειώνει η... ασυλία Αλαφούζου για Ρόκα-Πογιάτος

Το αφεντικό λαμβάνει τα μέτρα του

Του έδωσε τα κλειδιά του μαγαζιού. Του έκανε όλα τα χατίρια μέχρι που «έφαγε» τον Δώνη! Τον άφησε να «τρέξει» σε ιδέα ένα project το οποίο ήδη έχει αρχίσει να «μπουκώνει».

Οικονομικά και αγωνιστικά, βγάζοντας προβληματισμό και αμφισβήτηση. Με έναν μαθητευόμενο μάγο στην άκρη του πάγκου και τον ίδιο να περνάει απαρατήρητος από το Κορωπί. Ο Γιάννης Αλαφούζος δεν εμφανίστηκε τυχαία στο προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού.

Ήξερε τον λόγο και φυσικά το timing, παραμονές του αγώνα-ορόσημο με την Λάρισα. Που θέλουμε να καταλήξουμε; Σύμφωνα με πηγές μας, το αφεντικό του Παναθηναϊκού πλέον έχοντας ήδη αντιληφθεί το έργο «τρέχει» με δεύτερες σκέψεις απέναντι στο δίδυμο των Ρόκα-Πογιάτος.

Το έπραξε ήδη στην ανανέωση του Φεντερίκο Μακέντα, αγνοώντας τα «θέλω» του πρώτου. Συνεχίζει και επιμένει να μην παρέχει το ανάλογο μπάτζετ για την απόκτηση κεντρικού χαφ για να διαφυλάξει την περιουσία ονόματι Αλεξανδρόπουλος-Σερπέζης!

Ήδη, οι ψίθυροι στα γραφεία της ΠΑΕ για την λειτουργικότητα του club έχουν γίνει μορφή email στην ατζέντα του Γιάννη Αλαφούζου. Εννοείται πως δεν θα λειτουργήσει εν θερμώ και ακόμη σε περίπτωση αποτυχημένου αποτελέσματος στην Λάρισα δεν πρόκειται να «ξηλώσει» το ισπανικό μοντέλο (Ρόκα-Πογιάτος) μα είναι εμφανής η αλλαγή στάσης από τον Αλαφούζο μια και η ασυλία των προαναφερθέντων έχει περάσει ανεπιστρεπτί.

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού έχει ήδη καταλήξει σε 2-3 πρόσωπα για να διαδεχθούν τον Κωνστάντο στην καθημερινότητα στο Κορωπί και συνάμα να αποτελούν τον «άνθρωπο» της εμπιστοσύνης του, ασκώντας μία έμμεση πίεση στον Τσάβι Ρόκα. Ο Αλαφούζος έχει αλλάξει τρόπο σκέψης και κυρίως ρότα στο κομμάτι της εμπιστοσύνης στους ανθρώπους που «τρέχουν» αγωνιστικά τον Παναθηναϊκό…

Πηγή: sportime.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X