ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Στην κορυφή της λίστας της Λάτσιο ο Ιωαννίδης»

Νέα σενάρια για τον Ελλαδίτη

Μια νέα ομάδα εμφανίστηκε στο προσκήνιο, που, σύμφωνα με πληροφορίες από την Ιταλία, ενδιαφέρεται έντονα για την περίπτωση του Φώτη Ιωαννίδη!

Συγκεκριμένα, αυτή είναι η Λάτσιο, όπως ανέφερε με ανάρτησή του στο twitter το «Il Calcio Lo Si Legge», κάνοντας λόγο πως ο επιθετικός του Παναθηναϊκού είναι ο Νο1 στόχος των Ρωμαίων για την επίθεσή τους, με τις διαπραγματεύσεις να έχουν ξεκινήσει.

Παράλληλα, τονίζεται πως το deal δουλεύεται με ένα ποσό στα 13 εκατ. ευρώ, συν ακόμη 2 εκατ. ευρώ με τη μορφή μπόνους. Το εν λόγω ποσό ωστόσο είναι εκτός εκτός πραγματικότητας, με το «τριφύλλι» να έχει διευκρινίσεις αρκετές φορές πως o παίκτης δεν πωλείται, εκτός και αν έρθει μια εξωπραγματική πρόταση, για την όποια θα κάτσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

Θυμίζουμε πως τις προηγούμενες ημέρες ο πορτογαλικός Τύπος έκανε λόγο για έντονο ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ Λισαβόνας για τον Έλληνα επιθετικό, ενώ παλαιότερα το όνομά του έχει «παίξει» σε γαλλικά και γερμανικά ρεπορτάζ, όσο και στην Ισπανία για τη Σεβίλλη.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση