Παρελθόν με κάθε επισημότητα από τον Παναθηναϊκό αποτελούν οι Φίλιπ Τζούριτσιτς και Γιάννης Κώτσιρας, με το «τριφύλλι» να αποχαιρετά τον 33χρονο δεξιό μπακ.
Αναλυτικά:
«H ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Γιάννη Κώτσιρα. Ο Γιάννης εντάχθηκε στην οικογένεια του Τριφυλλιού το καλοκαίρι του 2021 και για μια πενταετία υπήρξε ένα πολύ σημαντικό στέλεχος της ομάδας.
Ήταν βασικός στις δύο πορείες προς την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας το 2022 και το 2024. Συνολικά αγωνίστηκε με την πράσινη φανέλα σε 156 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ φόρεσε και το περιβραχιόνιο του αρχηγού.
Γιάννη, σ’ ευχαριστούμε για όλα και σου ευχόμαστε ό,τι καλύτερο στα επόμενα βήματα της καριέρας σου»! αναφέρει αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού.
Thank you for everything @Djuricic10, wishing you all the best in the next chapter.
— Panathinaikos F.C. (@paofc_) June 12, 2026
Your contribution to the club extended far beyond the pitch. A true leader, a respected captain and an even greater human.
Once Green, Always Green. a href="https://x.com/hashtag/PAOFC?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw">#PAOFC #Panathinaikos pic.twitter.com/p543rnuoB2






























